🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

EN İYİ MAKYÖZLERDEN PINAR AKTAŞ fortunaTV'de

Pınar Aktaş kimdir? Kariyerinizden Bahseder misiniz? 1996 yılında Lancome, Biotherm, Christian Dior, Shiseido, Estee Lauder, Chanel başta olmak üzere selektif markalarda uzmanlık yaparak kozmetiğe ilk adımımı attım. Makyaj alanında aldığım yurt içi ve yurt dışı çeşitli eğitimlerden sonra ''İşim, renkler ve yüzde yenilikler'' diyerek Profesyonel MAKYÖZ olmaya karar verdim. Bu serüven içerisinde 3 yıl döneme damga vuran MOS Kuaför'ün makyözlüğünü yaptım. O günden bugüne ara vermeden, defile, sahne, set, klip, gelin, katalog, televizyon ve özel makyajlarda profesyonel olarak çalışmaktayım. Türkiye'de ''Profesyonel Makyöz'' terimini ilk kullanan makyözüm. 



2011 Şubat ayından itibaren İstanbul BEYAZ TV kanalında Makyaj Sırlarımı uygulamalı olarak her hafta ekranda anlattım. Televizyon dünyasında yenilikçi makyajlara yer verdim. 2012-2016 arası yabancı kanallarla periyodik anlaşmalarım olduğu için yılın bir kısmını tv program çekimleri için Antalya'da geçirmiştim. Dünyaca ünlü yıldızların sunuculuğunu yaptığı, RTL, Amerikan NBC ve İngiliz ITV kanallarında da büyük beğeni toplayan Survivor çiftli versiyonu reality yarışma programının makyözlüğünü başarıyla yerine getirdim. Yabancı televizyonlarla yaptığım çalışmalarım beğeni topladı. 

2016 Eylül ayından itibaren yerli ve yabancı televizyon kanallarıyla çalışmalarıma yine sabit olarak İstanbul'dan devam ediyorum. Türkiye'deki tv kanalları ve yapımların yanı sıra 2017'de ABD'li yapım şirketinin belgeselinde makyözlük yaptım. 2018 yılında ABD'nin Pro MakeUp Kartını almaya değer görüldüm. Dünyanın bilgi kaynağı Vikipedi'de ''makyöz'' tanımında ''Pınar Aktaş'' olarak ismim örnek gösteriliyor. Klasik ticari bir makyöz sayfası yerine uzun yıllardır www.pinaraktas.com adresimde makyajla ilgili kalıcı bilgiler veriyorum. Youtube sayfamı fazla önemsemiyorum ama örnek olsun diye bir kaç video yüklüyorum. FTV'deki programlarım çok daha önemli benim için. Bir çok gazete, dergi ve web sitede yazılarım röportajlarım yer alıyor. Televizyon kanallarına özel davetli olarak konuk oluyorum. 



Halen, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin her yerine makyaj yapmak ve eğitim vermek için gidiyorum. Güzellik ve kozmetik sektörümüze yeni yetenekler kazandıran Profesyonel Makyöz Kursu ve Makyaj Eğitimi veriyorum. Makyajdaki yeniliklere kendi stilimi katarak farklı bir tarza sahibim. Makyajda sınırsız hayal gücümü kullanarak RENKLERLE DANS EDİYORUM. 


Sosyal Ağlarda Var mısınız? Size Nasıl Ulaşılabilir?
Günümüzün gereği internet çok önemli bir mecra. aklınıza gelebilecek belli başlı tüm sosyal ağlarda (facebook, twitter, instagram vs.) sayfalarım tabii ki var. Fakat en önemlisi www.PINARAKTAS.com web sitemde makyajla ilgili detaylar, fotoğraflar, örnekler ve videolarım yer alıyor. Ziyaretçilerim kısa sürede milyonları geçti. Bu sebeple çok mutluyum. 



Son Olarak Hangi Tavsiyede Bulunmak İstersiniz?
Makyajda esas olan doğallıktır. Makyajınız ne kadar doğala yakınsa, o kadar başarılı demektir. 

Dünyanın en ünlü web ansiklopedisi Vikipedi'de ''Makyöz'' tanımı yapılırken bir kez daha ''Pınar Aktaş'' EN İYİ MAKYÖZ olarak gösterildi. 


Vikipedi: 
Makyöz; oyunculara, sunuculara ve diğer konuklara çekimden önce gerekli makyajı yapan kişidir. Bu konuda en iyi makyözlerden birisi PINAR AKTAŞ olarak bilinir. Bu alanda iyi bir başarı elde etmiştir. Kendisinin TV, set, katalog, ekran, defile, sahne, gece ve gelin makyajlarinda başarısı bilinirken yıllarını verdiği tecrübesi ile Türkiye'nin en iyi makyözlerinden birisi olarak gösterilmektedir. TV makyajı program tipine göre yapılır. Haber, eğlence, tartışma, yarışma gibi TV programlarına katılan bütün oyuncu, sunucu ve konuklara düz makyaj yapılır. Bu makyaj kişilerin kötü görünmesini, parlamaları engeller. Karakter makyajı ise dramalarda kişileri rolünün gerektirdiği kimliğe büründürmek için yapılır. Genç bir kişinin rolü gereği yaşlandırılması, yüze yara bere eklenmesi gibi. 
Kaynak : Vikipedi 

Profesyonel Makyaj Artisti Pınar Aktaş | 05547445417 www.PINARAKTAS.com Makyaj fiyatları için BURAYA tıklayın

fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN. 

1 yorum:

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ