🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

MODEL SUNUCU GİZEM ÖZDİLLİ EKOTÜRK TV'DE

EkoTürk TV, Türkiye'nin Ekonomi Ekranı sloganıyla 22 Ekim 2018'de yayına başladı. Ortaköy'deki modern binalarından yayına başlayan kanalın kurucusu Cengiz Özdemir'i ziyaret ederek bilgileri sizlere aktarmıştım. EKOTÜRK TV 2023 Şubat'ın ikinci haftasında Ahmet Faruk Karslı'nın şirketi PAPARA ile ortak olarak büyük hissedarıyla anlaştı. Böylece Papara, artık Ekotürk TV'de söz sahibi oldu. 


Eylül 2023'te yeni programlar ve farklı içeriklerle karşımıza çıkmaya başlayan Ekotürk TV'de Model ve Sunucu Gizem Özdilli ve Metin Akay ile ''İnanılmaz Değişimler'' programına başladı. Ünlüleri konuk etmesinin yanı sıra hayatında yıkıma uğramış ve bir yeniliğe ihtiyaç duyanlara kendini mutlu hissettirecek destekler olunuyor. Cumartesi günleri 16:00'da yayınlanıyor. 


EKOTÜRK TV KURULUŞU VE PAPARA ORTAKLIĞI 

EkoTürk TV, Türkiye'nin Ekonomi Ekranı sloganıyla 22 Ekim 2018'de yayına başladı. Ortaköy'deki modern binalarından yayına başlayan kanalın kurucusu Cengiz Özdemir'i ziyaret ederek bilgileri sizlere aktarmıştım. Hollanda'da gazete yayın yönetmenliği yanı sıra ilk Türk matbaasını kurma girişimiyle tanıdığımız Özdemir, STAR TV Genel Yayın Yönetmenliği, Çukurova Holding Medya Grup Başkanlığı, Es Medya İcra Kurulu Başkanlığı görevleriyle sektörde tanınan başarılı bir yöneticidir. EKOTÜRK TV 2023 Şubat'ın ikinci haftasında Ahmet Faruk Karslı'nın şirketi PAPARA ile ortak olarak büyük hissedarıyla anlaştı. Böylece Papara, artık Ekotürk TV'de söz sahibi oldu. 


EKOTÜRK TV 22 Ekim 2018 sabah 06.30'da yayına başlamıştı. Yeni bir kanal olduğu için ufak tefek iletişim ve teknik sorunlar yaşıyordu ama yayın öncesi ve ilk yayınlarda teknik sorunlar olması çok normal bir durumdur. ''Anormal olan, sanki ayıp bir şey varmış gibi hiç bir bilgi vermeden sessizliğe bürünmek.'' diye tepki göstermiştim ki hemen EKOTÜRK kurucusu Cengiz Özdemir konuyla ilgili beni bilgilendirdi. Ben de detayları sizlere aktarmıştım. 


Cengiz Özdemir; ''Kanalın yeni ve hızlı kurulum aşamasında teknik ve iletişim açısından bazı aksaklıkları oluyor, kısa sürede hepsi tamamlanacak. Diğer tüm platformlarda yayınlar devam ediyor, Türksat için ise bir kaç gün gerekiyor. Bu akşam 21.00'da Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuk olduğu program Türksat frekansımızdan izlenebilecek'' açıklaması yaparak beni kanala davet etmişti. Digitürk, DSmart, Türksat, Tivibu, KabloTV, Turkcell+ ve VodafoneTV üzerinden yayınlarına devam eden EKOTÜRK'ü bugün (14.11.2018) ziyaret ettim. 


EKOTÜRK TV STÜDYOLARINI ZİYARET ETTİK 

Yemyeşil nefes açıcı bir bahçeden (Ortaköy One) geçerek Ekotürk binasına girdim. Güzel bir karşılama sonrasında Cengiz Özdemir ile bir araya geldik. Birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Televizyon dünyasından her konuda genel değerlendirmeler yaptık. Reklamcıların televizyon kanallarına bakış açılarından ve sektöre ne kadar yakın ya da uzak olduklarından bahsettik. Ekotürk TV'nin ileriye dönük projelerini konuştuk. Gerçekten çok memnun kaldım ve televizyon olarak yeni başlamış olsalar da kısa sürede güzel bir başlangıç yaptıklarını düşünüyorum.


1 saati aşan görüşmemizin sonrasında stüdyoları ve yayın odalarını gezdik. Şu anda ekrana yansıyan stüdyosu haricinde 2 adet daha stüdyoları var. En güzeli de açık havada yeşillikler içinde bir stüdyo hazırlamış olmaları. Yayın odaları için Dünyada bir kaç büyük kanalın kullandığı otomasyon sistemini tercih etmişler. Teknik olarak hiç bir eksiği yok. Açık ofiste çalışanların bir bölümünde göze çarpan bir kısım var ki orası da üniversite öğrencileri için hazırlanmış. Hem eğitim alıp, hem de Ekotürk'te pratik yapma imkanı bulacak olan öğrenciler için bulunmaz bir fırsat olacak. Kısacası her şey olması gerektiği gibi ve en önemlisi de çalışma ortamının pozitif enerji yansıtmasıydı. Ben de ziyaretimden memnuniyetle ayrıldım. Ekotürk TV'ye teşekkür ediyorum. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir) 

EKOTÜRK Frekansı: Digitürk 46. Kanal, Dsmart 99.Kanal, Vodafone 55.Kanal, Türksat 4A Frekans :12245 Mhz, Polarizasyon: Yatay, Sembol: 27500 


EKOTÜRK TV HD TÜRKİYE'NİN EKONOMİ EKRANI 

Türkiye'nin yeni ekonomi ekranı Hayatın İçinde Ekonomiyi, süslü ve anlaşılması zor cümlelerle tanımlamak elbette mümkün. Ancak ekonomi, en yalın ifadesiyle insandır. Milliyetleri, konuştukları dil veya para birimleri farklı olsa da tüm insanlığın ortak gayesi hayatta kalmaktır, yani geçim derdidir. Ekonomi işte tam da bu nedenle hayatın içindedir, ta kendisidir. Türkiye’nin ilk yerli ekonomi kanalı Ekotürk, bu gerçekten yola çıkarak, ülkemizde ve dünyada ekonominin her zamankinden daha fazla konuşulduğu bir dönemde ekranlara “Merhaba” dedi. 

Ekotürk, ekonomi izleyicileri için alışkanlık yapacak bir ekran, genel izleyiciler için ise ilgi çekecek, merak uyandıracak, yeni ve içi dolu bir alternatif olmayı, gündelik hayatın içinde ve her alanında ekonominin olduğu gerçeğinin altını çizerek, önce insan merkezli bir yayın çizgisi sunmayı hedefliyor. Kendini para ve sermaye piyasaları ile sınırlamadığı gibi, finans dili ağırlıklı yayın çizgisiyle sadece bir kesimi hedeflemeden ve asla kendi ülkesine yabancılaşmadan yayın yapıyor. “Türkiye’nin ilk yerli Ekonomi Ekranı” sadece yerel merkezlerde değil, New York, Londra, Brüksel, Moskova, Dubai, Pekin, Tokyo ve daha pek çok uluslararası merkezlerde meydana gelen önemli ekonomik gelişmeleri canlı bağlantılar aracılığıyla anında izleyicilerle buluşturuyor. 


Ekotürk’ün bir ayağı pergel misali Türkiye’de sabit dururken, diğer ayağı dünyanın dört bir yanını dolaşarak piyasaların ve sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Ekotürk; Cengiz Özdemir, Artunç Kocabalkan, Ali Perşembe, Murat Tufan, Alpay Alptekin gibi programcılarıyla ekonomi ve iş dünyasının önde gelen güçlü konuklarıyla ve konularıyla farklılaşırken, Selim Tuncer ve Selçuk Ramazanoğlu gibi programcılarıyla sektörün, sanatın, yayın dünyasının önde gelen isimlerini ekrana taşıyarak alışılagelmiş ekonomi kanalı dilinden ayrışıyor. Türkiye'nin müzelerini gezen ‘’Ziyaretçi Defteri’’ programı, dünya turuna çıkan ‘’İşim Gücüm Gezmek’’ programı, hafta sonları sağlık kuşağı ve Dünya'nın en iyi belgeselleri arasında yerini koruyan, yakın geleceği konu edinen Dream the Future belgeseliyle klasik ekonomi kanallarından farklı bakış açıları sunuyor. 


Zengin yayın akışı, deneyimli kadrosu, yeni ekran yüzleri, anlaşılır yayın dili ve izlemeyi keyifli kılacak özgün görsel çizgisiyle Ekotürk sizlerle olmaya devam edecek. Dijital platformların yanı sıra Uydu ve Kablo Net vasıtasıyla ulusal ve uluslararası erişime sahip Ekotürk, tüm platformlarda (TÜRKSAT:4A, DIGITURK:46, DSMART:99, VODAFONE TV:55, TV+:47, KABLO TV:78, YOUTUBE: EKOTURK TV) “Hayatın İçinde” sloganıyla dünyanın dört bir yanında izleyicilerine ulaşıyor. 

EKO TÜRK TV KURUMSAL BİLGİLER: 
Ekotürk Yayıncılık A.Ş. Mecidiye mah. Mustafa İzzet Efendi sok. No:1 B Blok D:2-3-7-8 Beşiktaş / İstanbul 0212 356 88 70-76 www.ekoturk.com 

2 yorum:

  1. Adsız24.10.18

    Merhaba ben kanalı izleyemiyorum. Digitürk'üm var. Ekotürk Yakında diye bir yazı var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fortunaTV | Ekotürk TV Türksat yayını kısa süre sonra başlayacak. Detaylar haberimizde mevcut.

      Sil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ