🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

BODRUM CUP ULUSLARARASI DENİZ FESTİVALİ

Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan The Bodrum Cup, dünyanın dört bir yanındaki yelken sporcularını ve meraklılarını Bodrum'da bir araya getiren uluslararası bir yelken yarışıdır. Güneşe dayalı turizm algısını değiştirerek güneş ve rüzgar turizmini tercih nedeni yapan The Bodrum Cup, aktif olarak koylar hakkında farkındalık oluşturmanın yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır. Organizasyon, 2017 yılında 150 yat, 1500 yelkenci ve 8000 izleyiciye ulaşmıştır. Her yıl ilginin daha da arttığı The Bodrum Cup bu yıl, yarış ve etkinliklerle dolu 30. yılını kutlamaktadır. 

THE BODRUM CUP 2018 

Uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı American Hospital The Bodrum Cup, 30. yılına özel birbirini takip eden iki ayrı organizasyonla katılımcılarına inanılmaz deneyimler yaşatacak. 13-22 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Four Seasons Hotel The Bodrum Cup Istanbul Challenge, İstanbul Boğazı'ndan geçiş yapacak kortej ile start alacak. Ardından 22-27 Ekim arasında yapılacak American Hospital The Bodrum Cup, dostluğu, eğlenceyi, mücadeleyi ve yelken ruhunu en üst noktaya taşıyacak. Hem Bodrum'un hem de Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı sağlayan, büyük bir heyecana ev sahipliği yapan, Akdeniz'in önde gelen uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı American Hospital The Bodrum Cup, 30. yılını kutluyor. Opet, Arçelik, Ford Otosan, Setur Marinas, Metro, Anadolu Sigorta, The Bodrum Edition gibi büyük markaların desteklediği organizasyon, bu yıla özel olarak ilk kez İstanbul'dan Bodrum'a oluşturulan bir rota üzerinde gerçekleşecek Four Seasons Hotel The Bodrum Cup Istanbul Challenge ile 13 Ekim'de boğaz geçişi ardından start alacak. 14 Ekim'de ise Setur Fenerbahçe Kalamış Marina'da yapılacak lansmanla, yarışa katılan tüm mega yatlar İstanbullular ve profesyonel misafirlerin ziyaretine açılacak. American Hospital The Bodrum Cup heyecanı ise 22-27 Ekim tarihleri arasında yaşanacak. Yatların konuklarıyla birlikte yarışabildiği çok az sayıdaki yat yarışları arasında en seçkinlerinden biri olan organizasyonda yarışlar; gulet, tırhandil, mozaik, klasik ve cruiser kategorilerinde gerçekleşecek. Bu yarışlara yalnızca ahşap yatlar değil, tüm kategorideki yatlar katılabilecek. 


NOT: Ben de eski bir yelkenci olarak, etrafı denizlerle çevrili ülkemizde bir çok madalya ve kupa kazandığım bu spora ilginin daha da artmasını dileyerek eski fotoğraflarımdan bir kaçını paylaşıyorum. 


Fotoğrafta sol baştan 4. sıradayım. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ