🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

SATILIK TV KANALLARI İLANLARI

Satılık TV Kanalları ilanlarını bu başlık altında inceleyebilirsiniz. TV Kanalı kurmak, tv kanalı almak satmak isteyenler bizimle iletişime geçebilirler. Televizyonların kurulum, satış, sistem mühendisliği ve medya danışmanlığı için tek yetkili fortuna MEDYA: 05325248726 (Zafer Bey) 

ÇALIŞMA ŞARTLARI: Kişisel bilgileriyle ilgili güvenilir açıklama olmadan arayanlara herhangi bir hizmet verilmeyecektir. İlanlardaki tv kanallarının hepsi yasal ve lisanslıdır. Satış veya kurulum için anlaşma yapılırsa sözleşmeyle sabitlenerek ücret almaktayız. ''TV Kanalının nasıl kurulduğunu öğretmiyoruz, tv kanalı kuruyoruz.'' Bu yüzden, anahtar teslim tv kanalı kurulumunda sözleşme yapılmadan teknik detayları kesinlikle vermemekteyiz. 

Hiç bir mağduriyete yer vermeden sözleşmemizde ekipmanların hepsi kayıtlı, yasal, lisanslı ve sıfır cihazlardır. 29 yıldır yerli yabancı bir çok tv kanalıyla çalışmalar yapmaktayız. Sektörde herkes tarafından şahsen ve ''fortuna Medya / fokstar'' markalarımızla biliniriz ama siz sektöre yeni girecekseniz daha fazla bilgi edinmek için web sitelerimizi inceleyebilirsiniz. Suistimal edilmesi sebebiyle, ''referans'' diyerek kesinlikle müşteri bilgileri paylaşmamaktayız. 

TürkSat uydu yayınına hazır, anahtar teslim tv kanalı kurulumu, sistem mühendisliği ve medya danışmanlığı. 

Uydu Kanalı Kurulum Fiyatı: Kanalın içerik ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterir (5MilyonTL'den başlıyor) 
Dijital TV Kurulum Fiyatı: Lisanslı ve yasal dijital tv kanalı anahtar teslim teknik kurulumu (350BinTL'dir) 



SATILIK TV KANALLARI İLANLARI 

* SATILIK UYDU ve KABLO TV KANALI: Yayın lisansı ve cihazlarla birlikte satılık. Tüm borçları ödenmiştir. Borcu çıkarsa ödenip teslim edilecektir. Kanal yayında olduğu için, satın alma gerçekleştikten hemen sonra yayına devam edilebilir. Kendi kanalınızın ismiyle de yayına devam edebilirsiniz. Ekranda herhangi bir ürün satışı vb. doğrudan satış yayını yapılmamış, düzenli içerik sunan bir televizyon kanalıdır. 
Fiyat: 45 Milyon TL. 

* SATILIK UYDU TV KANALI: Yayın lisansı ve tüm malzemeleriyle satılık. Borcu çıkarsa ödenip teslim edilecektir. Satın alma gerçekleştikten hemen sonra yayına başlanabilir. Cihazlar ve ofis malzemeleri de dahildir. Lisansıyla devredilecektir. Kendi kanalınızın ismiyle de yayına devam edebilirsiniz. 
Fiyat: 4.5 Milyon TL. 


* SATILIK DİJİTAL TV HD KANALI: Çok değerli bir marka 8 yıldır 7-24 Dijital TV yayını yapıyor. Reji, kamera (2 adet), tüm ekipmanları ve mobil yazılımlarıyla birlikte satılık. Smart TV, pc, mobil platformlardan uluslararası yayın yapıyor. Uluslararası düzeyde izleyici kitlesi var. Pazarlık yapmayalım, mevcut cihazlar yerine, (2. el değil) sıfır olarak teslim edilecektir. En geç 1 haftada istediğiniz yerden yayına devam edebilirsiniz. 
Fiyat: 400Bin TL. 

* SIFIRDAN ANAHTAR TESLİM TV KANALI KURULUMU fortuna MEDYA: 05325248726 (Zafer Bey) 

1 yorum:

  1. Adsız1.9.21

    Gözümüz kanal 6 da hemen açılsın lütfen kanal 6 logosuyla seviyoruz saygılar bizden kanal 6ya

    YanıtlaSil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ