🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

BBN TÜRK TV MARKASI SATILDI VE ARA VERDİ

Bu haber ilk defa fortunaTVcom'da: Kapanan Samsun AKS TV'nin yeni sahibi Konya'dan Delta Group oldu. Konya'da inşaat alanında bir çok yatırımı olan Mustafa Kavaf, Kavaf Holding olarak BBN Türk TV Haber Kanalı ve Gazetesiyle birlikte medyaya hızlı bir giriş yaptı. ''Birlik Beraberlik Noktası'' BBN Türk TV, Konya merkezinden, İstanbul ve Ankara stüdyolarından yayın yapan kanal kısa sürede bir çok transfer yaptı. 



BBN TÜRK TV markası satıldı ve yayına ara verdi. Tüm spikerlerle yollar ayrıldı. (Gelişmeler ve detaylar fortunaTVcom'da) 


BBN TÜRK İLE SARAN HOLDİNG İLK GÖRÜŞMESİ OLUMLU GEÇTİ 

Saran Holding ve Kavaf Holding arasında medya alanında yeni işbirlikleri için görüşmeler başladı. İki grubun yetkilileri 2023-2024 sezonunu itibariyle çeşitli spor ve spor yayıncılığı alanında işbirliği yapmak adına olumlu geçen ilk temaslara imza attı. İki grubun yetkilileri İstanbul’da yapılan ilk görüşmede masadan gelecek adına umutlu ayrıldı. 

TOPLANTIYA ÜST DÜZEY KATILIM 

Kavaf Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kavaf, BBN Medya Grup Başkanı Fahrettin Damga ve BBN Türk Spor Müdürü İrfan Kulekaya’nın yer aldığı görüşme masasında Saran Medya adına ise Saran Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Saran ile Saran Holding Spor Grup Başkanı Selim Usta bulundu. 


SÜRPRİZLER YAKINDA AÇIKLANACAK 

Birçok yabancı ligin yayın hakkını elinde bulunduran Saran Medya ile yeni işbirliklerine imza atmak adına yapılan görüşmelerin son derece olumlu geçtiği ve tarafların önümüzdeki günlerde yapacağı yeni toplantılarla süreci daha da olgunlaştıracağı belirtildi.


BBN TÜRK TV HABER KANALI 

BBN Türk TV, milli ve manevi değerlere bağlı, insanı merkezine alan, suni gündemler yerine ülke gerçeklerini ön plana alan yapıcı yaklaşımıyla, Türkiye’de haber kanalı anlayışına farklı bir soluk getirmek için yola çıktı. İstanbul ve Ankara stüdyoları ile haber altyapısını güçlendirdi. 


Seda Akbay, Defne Sarısoy, Hulki Cevizoğlu, Celal Kazdağlı, Fehmi Çalmuk, Bülent Orakoğlu, Cüneyt Polat, Doç. Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu,Ramazan Kurtoğlu, Murat Akan, Erkan Trükten, Prof. Dr. Mehmet Seyfettin Erol, Prof. Dr. Sencer İmer, Süleyman Beledioğlu, Faik Çetiner, Eda Yerci , Eda Erçal , Mahmut Şahin , Levent Ersin Orallı, Jale Yeni Gökyer , Yusuf Sağcan , Adem Karafilik, Hande İpekgil, Özden Zeynep Oktav , Hasan Kanbolat ve Fahrettin Damga gibi alanının önde gelen isimlerini kadrosuna katarak hem haber hem de program çıtasını yükseltti. 


BBN Medya Grup Başkanı Fahrettin Damga, yeni yayın dönemine kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevdiği isimlerle başlayacaklarını söyledi. Geçtiğimiz ve yeni yayın dönemini değerlendiren Damga, ''3 Ekim 2020 BBN Türk’ün programlı yayına geçtiği tarih. Konya merkez olarak başladık, İstanbul ve Ankara bürolarımızdan da desteği ile yayın hayatına başladık. Daha çok genç sayılabilecek bir süreçteyiz. Daha 1 yaşımızı doldurmuş durumdayız ama şu an itibariyle hem çalışanlarımız hem ortaya koyduğumuz programlar açısından tam manasıyla yayıncılığımızı tescil ettirdiğimiz bir noktadayız. Buraya kadar olan kısım emekleme dönemiydi. Şimdi emekleme dönemini başarılı bir şekilde tamamladık. Bugün itibariyle de ayağa kalkıp yürümeye sonra da koşmaya başlamaya hazırlanıyoruz'' dedi. 


BBN Türk TV Frekansı:  

Türksat: 12729 V(Dikey) 30000 

D-Smart: 38. Kanal 
Kablo TV: 72. Kanal 

10 yorum:

  1. Adsız26.9.20

    BBN Türk diye bir haber kanali açılıyormuş.Bu kanalla bağlantisi var mıdır acaba? Hatta kadrosu bile belli olmuş;
    Seda Akbay, Talat Atilla, Hulki Cevizoğlu, Tamer Korkmaz, Defne Sarısoy, Celal Kazdağlı, Bülent Orakoğlu, Uğur Özteke, Fahrettin Damga ve Fehmi Çalmuk

    YanıtlaSil
  2. İnşallah kimseye yandaş olmadan, doğruyu alkışlayan, yanlışı eğip bükmeden eleştirebilen tarafsız olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin tarafsız olarak gördüğünüz her televizyon kanalının bir tarafı var. ''Tarafsızlık'' vb. sözler sadece klasik söylemlerdir. Tarafsız kanal olmaz.

      Sil
    2. Beylik laflarla sallamanıza bakılırsa; ne olduğunuz şimdiden belli.

      Sil
  3. Bbn türk kapanan kanal a 'nın yerine kurulmuş olabilir mi?Kanal a da yayınlanan Dünden yarına v.b progragramlar şimdi bbn türkte...Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kanal A'nın beğenilen programlarını satın alıp kullanıyorlar. BBN Konya'nın kanalı.

      Sil
  4. Ne kadar çok kanal kursakta isim seçme konusunda çok kötüyüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CNN ve BBC olabiliyorsa BBN Türk neden olmasın. Başarılı bir iş çıkarılırsa her marka göze hoş görünür.

      Sil
  5. Kanalın kapanış haberi geldi el değiştirdi deniliyor bunun hakkında bir güncelleme yapabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  6. Kanalın kuruluş sürecini bildiğim için olumsuz yorum yapmam. Kapanmasına üzüldüm. İş başvurumu reddetmişti yöneticileri.

    YanıtlaSil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ