🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

YARIŞMACILARIN ACI SONU BİR ŞEYLER ANLATIYOR

''İşte Benim Stilim'' ve ''Bugün Ne Giysem'' gibi bizim çok eleştirdiğimiz yarışmalara katılan herkese ''fenomen'' ambalajı yapılarak vitrine koyuluyor. Hiç düşündünüz mü? Neden, ''Aileler yarışıyor'' programına katılanlara fenomen denmiyor da, cümbüş yapılan yarışmaların katılımcıları ''fenomen'' diye haber yapılıyor. Çok ünlü ama mütevazı hayat yaşayanlara veya sadece işini yapanlara hiç kimse fenomen demiyor! Nerede marjinal takılan varsa meslektaşlarımız fotoğraf galerileri yaparak o kadınları vitrine koyuyor. Sonrası mı? Anlatmaya gerek var mı? Biz artık onların sadece vefat haberlerini vermeye başladık. 

''İşte Benim Stilim'' yarışmacısı Yağmur Taktaş ABD'deki evde ölü bulundu. Ölmeden önce annesi ile yaptığı telefon görüşmesinde, ''Maruz kaldığı şiddeti'' vurgulayarak, ''Buradan benim cesedim gelir'' dediği ortaya çıktı. Sevgilisinni şiddetine maruz kalan kadının daha önceden de dalağının alındığı ortaya çıktı. 

''Bugün Ne Giysem'' yarışmacısı Eylem Gülçin Kanık da, Aydın'ın Didim ilçesinde 4 Ekim'de yurtdışına kaçmak isterken, insan kaçakçıları tarafından önce boğulup sonra yakılmıştı. 


Olaylar bu kadar değil. Yine benzer yarışmalarla anılanların, fuhuş, kara para, yasadışı b.his vb. çeşitli suçlardan tutuklandıklarını da görüyoruz. Sıradan yarışma programına katılan kişileri ''Fenomen'' diye ambalajlamaya devam ettikçe bu tür haberleri daha çoook duyacağız. Hiç biri fenomen değil, düz yarışmacı aslında. 


ÜNLÜ YAPIMCI TÜRKER İNANOĞLU (87) VEFAT ETTİ 

Ünlü film yapımcısı, yönetmen, televizyon yapımcı ve yönetmeni Türker İnanoğlu (87) vefat etti. 1936 Karabük Safranbolu doğumlu T.İnanoğlu, 1985'te Ulusal Radyo Televizyon A.Ş. unvanıyla bir televizyon stüdyosu kurdu ve çok sayıda televizyon yapımına imzasını attı. 


Türkiye'de televizyon kanallarında yöneticilik de yapmıştır. Türkiye'ye ilk uydu yayınını yine Türker İnanoğlu getirmiştir.  


SUNUCU IŞIL DENİZ CİNAYETİ AYDINLANDI 

Türkiye'de bir çok bölgesel televizyon kanalında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41) ile yaklaşık 15 yıl önce tanışmıştık. Henüz yolun başındaydı ve programlar sunmak için görüşmeler yapıyordu. Bizim tanışmamız da o vesileyle olmuştu. Sonrasında irtibatımız olmasa da sosyal ağlardan dolayı ara sıra görüyordum ve çeşitli bölgesel uydu kanallarında sunuculuk yapmaya devam ediyordu. 


Geçtiğimiz günlerde bir hastanenin otoparkında bulunan sahipsiz aracın içerisinde vurulmuş olan kadın cesedinin Işıl Deniz Palabıyıklar'a ait olduğu anlaşıldı. Televizyona çıkmamasını ve sosyal ağlarda yer almamasını isteyen erkek kardeşiyle tartışmış ve sonrasında kardeşinin onu araçta silahla vurduğu ortaya çıktı. 



İTALYAN TOTO CUTUGNO L'ITALIANO ÖLDÜ 

İtalyan şarkıcı Toto Cutugno - l'italiano ve Insieme ile dillerden düşmemişti. Ölüm haberi geldi (1943-2023) 


MÜZİSYEN ERKİN KORAY KANADA'DA VEFAT ETTİ 

Müzisyen Erkin Koray (82) bir süredir yaşadığı Kanada'da vefat etti. 24.06.1941 İstanbul doğumlu, Anadolu Rock müziğin kendine has tarzıyla Erkin Babası olan değerli sanatçı son mesajında; ''Sevenlerime ulaştırması için kızım Damla'ya yeni eserlerimi verdim'' demişti. 


MÜZİSYEN AKTÖR ÖZKAN UĞUR (MFÖ) VEFAT ETTİ 

MFÖ Müzik Grubu üyelerinden müzisyen ve aktör Özkan Uğur (69) vefat etti. Bir süredir hastanede tedavi gören Raif Özkan Uğur, ses sanatçısı müzisyen ve aynı zamanda sinema dizi oyuncusudur. 


SINEAD O'CONNOR (Şüheda Davitt) VEFAT ETTİ 

Bir süre önce Müslüman olarak Şüheda Davitt adını alan İrlandalı Dünyaca ünlü şarkıcı Sinead O'Connor vefat etti. (1966-2023) Nothing Compares 2 You şarkısı rekorlar kırmıştı. 



KANTO KRALİÇESİ NURHAN DAMCIOĞLU VEFAT ETTİ 

Türkiye'de ''Kanto'' deyince akla ilk gelen Nurhan Damcıoğlu (82) vefat etti. Yıllarca kanto icra eden ses sanatçısı, tiyatro ve sinema oyuncusudur. 


ROCK N ROLL KRALİÇESİ TINA TURNER ÖLDÜ 

ABD asıllı İsviçreli sanatçı Tina Turner (84) öldü. Müzik tarihinin gelmiş geçmiş en çok satan albümleri arasında yer alan şarkılarıyla geniş bir kitleye hitap ediyordu. fortunaTV plak koleksiyonunun değerli arşivlerinden biri olan Simply The Best ve What's Love Got To Do en beğenilen parçalarıydı. 


ÜNLÜ SUNUCU BİLLUR KALKAVAN VEFAT ETTİ 

Ünlü sunucu, oyuncu ve yapımcı Billur Kalkavan vefat etti. Kıymet bilen, vefalı ve değerli dostumuz Billur Kalkavan bir süredir tedavi görüyordu (1962-2022). Bir dönem fortuna medya organizasyonlarının değişmez sunucusuydu. İzmir Fuarı en güzeliydi. Çalıştığım bir kanaldan ayrıldığım gün (henüz plan yapmamıştım) Akatlar'da konserde karşılaştığımda "Ne yapacaksın. Olmaz oğlum, senin hemen bir kanala transfer olman lazım. Dur ben arıycam" diyerek Numberone TV sahibi Karacan'ı aramıştı. (Eski kanalımla aralarında "transfer yapamaz" anlaşması olduğu için gerçekleşmemişti) O sözler halen aklımda. Benden daha önce beni düşünmesini unutamam. Allah cc rahmet eylesin. Sevenlerinin başı sağ olsun. Billur Kalkavan, Sultan Abdülmecid'in oğlu Zülüflü İsmail Paşa'nın torunuydu. 


AMERİKALI ÜNLÜ RAPÇİ COOLIO ÖLDÜ 

Ünlü rapçi Coolio öldü. ''Sakıncalı Düşünceler'' film müziği ''Gangsta's Paradise'' ile milyonlara ulaşmıştı. Gece arkadaşında kalan Coolio, bir süre sonra lavaboda yerde bulundu. Kalp krizi ihtimali araştırılıyor. Önemli bir not olarak ekleyelim, Stevie Wonder'ın bestecisi olduğu "Gangsta's Paradise" şarkısında küfür yoktur. Çünkü Stevie Wonder eserlerinde küfürlü içeriklere yer vermez ve bu tür içerikleri kabul etmeyen efsane bir müzisyendir


KAZAK SUNUCU ÖLÜ BULUNDU 

Elazığ Kanal 23'ün Kazakistanlı sunucusu Yeldana Kaharman (21) evinde ölü bulundu. Ailesi Kazakistan'da yaşayan ve Türkiye'de üniversite öğrencisi olan Kaharman, televizyonda ''Maksat Gezmek'' isimli program yapıyordu. İntihar ettiğinden şüphelenilen sunucunun cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. 


MODEL ASLI BAŞ DAVASI 

Antalya'da modellik yaptığı 1994'de fortuna Medya'nın ''Mavi Gece'' isimli televizyon programını iki bölüm için sunmasına vesile olarak ilk defa ekrana çıkarttığım dostum Aslı Baş, aynı yıl ''Best Model Of Mediterranean Woman'' seçilerek tanınmaya başlamıştı. Sonrasında ''2003 Miss Model of Turkey'' yarışmasında da taç takarak hedefine doğru ilerlemişti. Ünlü model Aslı Baş (32) Muğla Bodrum'da 2000 yılında turizmci Ahmet Bayer'in villasının terasından düşüp, yaşamını yitirmişti. Cinayet şüphesiyle ilgili uzun süren davada bilir kişi heyeti; ''Düşmedi, yüksekten itilerek atılmış'' raporu vermişti. FETÖ'ye kadar uzanan davada karar 10 yıl sonra verilerek ''tüm şüpheliler suçsuz bulundu.'' Karara sosyal medyadan tepkiler geliyor. 


SANAT VE ÜNLÜLER CAMİASINDAN VEFAT HABERLERİ, SON DAKİKA Güncel Olaylar ve anlık haberler bu başlık altında yer alır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ