🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

HBO MAX TÜRKİYE RTÜK LİSANSINI ALDI

AT&T Warner Media'nın dijital video içerik platformu HBO Max Türkiye'de faaliyete başlıyor. HBO Max'in Türkiye Genel Müdürü Turkcell TV+ eski müdürü Barış Zavaroğlu oldu. Diğer tüm diğer pozisyonlar için görüşmelerle birlikte ekip hazırlıkları devam ediyor. Game of Thrones dizisi ile çok büyük ses getiren HBO Max artık Türkiye'de de izlenebilecek. 1 Ekim 2022 itibariyle HBO MAX Türkiye'de yayına başlamak için RTÜK lisansını da aldı ama sanki yayına başlamayacakmış ve hiç bir şeyden haberleri yokmuş gibi bir hava oluşmaya başladı. Çeşitli haber kaynaklarında HBO Max'ın Türkiye'de olmayacağına dair yalanlamalar yayınlandı. RTÜK başvurusunu yapıp parayı ödemişsin, lisansı da almışsın, şimdi bu söylentiler de neyin nesi bekleyelim görelim. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir.) 

2 yorum:

  1. HBOMAX TV KANALI PLARTFOMLARDA FX TV GİBİ ŞİFRELİ OLACAKTIR BÜYÜK BİR IHTİMALLE DAHA ÖNCELERİ FOXLİFE TÜRKİYE DE ŞİFRELİ YAYINI VARDI BU KANAL KAPANDI HBOMAX FOXLIFE TÜRKİYE DE KAPA TILAN KANALIN YERİNİ DOLDURUR BENCE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HBO Max televizyon kanalı değil, dijital içerik platformu olarak faaliyet gösteriyor. Yani, Netflix ve bizim 6 Gen gibi. Tıkla ve izle modeli.

      Sil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ