🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

BON JOVI İLE ANTALYA YAT LİMANINDA

90'lı yıllarda televizyon programlarımdan biri için ünlülerle röportajlar yapıyoruz. Memleketim Antalya'da her adım attığım yerde bir ünlü bulmak mümkün değildi. Sıkıştığınız anda bugünlerde olduğu gibi internetten iki röportaj bir bağlantı yapıp programı doldurmak imkanı da yoktu. Akşama kasetin yetişmesi lazım. ''Bu hafta Antalya'da hiç bir ünlü yok. Programı nasıl doldursak'' diye düşünerek kameraman arkadaşımla birlikte öğleden sonra Antalya Yat Limanı'nda yürüyoruz. 

Rock imajlı uzun saçlı bir turist, köpeğiyle birlikte karşıdan bize doğru yürüyor. Muhtemelen teknesine gidiyordur ama adam dikkatlice bize bakıyor. O da normaldir çünkü kamera mikrofon olunca ilgi görüyor zaten. Bir anda aklıma bir fikir geldi. ''Turistle röportaj yapıp, rock müzik vs programı dolduralım'' diye düşünürken adam kafa selamı verip yanımızdan geçerken Jon Bon Jovi'ye çok benzediğini gördüm. Kameramana dönüp ''Buldum. Bu adamla Bon Jovi muhabbeti yaparız'' dedim. Tam arkamızı dönüp adama yöneldik ki telsizden anons geldi. ''Zafercim Jon Bon Jovi Antalya'ya gelmiş. Yat Limanı'nda bulursunuz'' Bir kahkaha attık. Gerçekten Bon Jovi Antalya'daydı. Koşa koşa Jon Bon Jovi'nin peşine gittik ve röportajı yaptık. Montaj gerekmeyecek biçimde kesintisiz hallettik ve Ana Haber bülteninde yayınlandı. 

Dünya müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biriyle yolda karşılaşmak çok enteresan bir iş olmuştu ama özel arşivime alamadığım için elde hiç bir kayıt yok ne yazık ki. Sonralardan Kanal yayınına son verince tüm arşiv gitti ve bulma imkanı da kalmadı. Organizatör Ahmet San'ın yıllar sonra konser için İstanbul'a getirdiği Bon Jovi de bir röportajında ''Daha önce Antalya'ya gitmiştik'' diyerek o günleri bize hatırlatmıştı. Arada böyle anıları paylaşayım istedim. Jon Bon Jovi  Blaze of Glory / Yeni nesil tanımıyorsa diye en önemli parçasının video klibini paylaşıyorum. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ