🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

FRANCE TV METAVERSE BAŞLADI

Dünya'da metaverse'e dönüşüm, e-spor, giyim markaları, spor ayakkabılar ve süper starlardan sonra TV kanallarıyla devam ediyor. Fransa'da, France Télévisions Grubu, metaverse denemelerine başladığını duyurdu. Acele etmeden görsel-işitsel grup bir test aşamasıyla başladılar. France TV Sports ve Antenne 2'de meta veri tabanı Dijital İnovasyon Departmanı ve France Télévisions Spor Departmanı tarafından yönetilecek ve bir “Sürükleyici Sosyal Alan” (ESI) şeklini alacak.

France Télévisions spor tutkunlarını en ünlü spor programı Stade 2'nin dünyasını yeniden keşfetmeye davet ediyor. Kullanıcılar daha sonra bir avatar şeklinde Stade 2 sanal stüdyosunu kış ortamında ziyaret edebilecekler. Ayrıca, kış mevsiminde sanal spor aktivitelerine de erişebilecekler. Programda kayak yarışları, biatlon, hazine avları ve hatta yarış kızağı olacak. Buna paralel olarak, France Télévisions sunucuların avatarlarıyla temsil edileceği yeni program formatlarını da test edecek.

France Télévisions için bu test aşaması, gelecekteki stratejisi açısından çok önemli olacak. İzleyicilerini gençleştirmek için mücadele eden görsel-işitsel grup, imajını geri kazanmak için geleceğin teknolojilerine güvenmeyi planlıyor. Dolayısıyla bu proje, grubun dijital içerik teklifini gelecekteki metaverse'e yönlendirmek için halkın bu yeni formatlara olan iştahını ölçmesine izin verecektir. Açıkçası, artık dönüşüm ve ilerlemeyi durduramayız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ