🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

TV NET KANALI YENİLENDİ

TV NET 2007'de yayına başladı. Hem habercilikte, hem de program yayıncılığında farklı bir çizgi benimseyerek birçok ilke imza atan TVNet, 2022'de yeni yayın döneminde de temiz ve sade ekranı, özgün diliyle yayıncılığa yeni bir soluk getirmek iççin hazırlandı. Artık tvnet’te haber, sıcak olaylar, dünyanın hali, siyasetin gündemi, ekonomik veriler, sporun mücadelesi, tarihin, kültürün, düşüncenin derinliği ve hayata dair birçok hikaye farklı bakış açısı ve düşünceyle seyirciye aktarılacak. 


tvnet, ''Anladığın yerdesin'' mottosu ile dijital mecrada da iddialı. Dikkat çekici özel içerikler, belgesel serisi de sosyal medya hesapları ile eşzamanlı olarak yeni yayın döneminde izleyiciyle buluşacak.


TV NET KURUMSAL 

2007 yılında yayın hayatına başlayan TVNET, objektif ve doğrudan habercilik üzerine yaptığı yayınlarla kısa sürede izleyicinin beğenisini kazandı. TVNET’te Türkiye ve dünya gündemini 7 gün 24 saat kesintisiz şekilde takip etmek mümkün. Yurt içi ve yurt dışında yaşananlar, gündeme dair değerlendirmeler, konusunda uzman isimler tarafından objektif şekilde yorumlanıyor. Siyaset, ekonomi ve spordaki gelişmeler de hem ekrana hem de TVNET’in tüm sosyal mecralardaki hesaplarına anlık olarak yansıtılıyor. 


TVNET, haber programlarıyla söylenmeyenlere dikkat çekiyor; kültür sanat, eğitim, sağlık ve hayata dair bilgilendirici yayınlarıyla da farklılığını ortaya koyuyor. Bugüne kadar; Kudüs’ten Endülüs’e, Bosna’dan Semerkant’a kadar coğrafyayı sahiplenici yayınlarıyla hep bir adım önde olan TVNET, Türkiye’de ve yayıncılıkta ilkleri gerçekleştirmiş, “En İyi Belgesel Kanalı” ödülüne layık görülmüştür. 

TVNET’in özgünlüğü dijital alanda da kendini hissettiriyor. Ekrandaki her yapıma tvnet.com.tr’den ulaşanlar, programları sadece izlemekle kalmayacak, aynı zamanda okuyabilecek. Bu amaçla kurulan TVNET Belgesel Kitaplığı çok yakında yayına başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ