🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

TV8.5 SPOR KANALI OLDU

TV Sekiz Buçuk Kanalı Ekim 2016 itibariyle yayına başladı. Haberini ilk defa fortunaTV'nin duyurduğu tv8.5 kısa sürede HD yayına da geçti. İlk günden itibaren, ''Ne zaman tv8,5'a zaplasam ya Survivor, komik videolar ya da boks karşıma çıkıyor. Hep aynı şeyleri görüyoruz. Acilen Acun'un yeniliklere yelken açması lazım. Kanal düşüşe geçti. TV8,5 bir kenarda bekleyen kanal imajında gidiyor. Öyle olunca da çok kilo aldı ve hantallaşan kanal şişti kaldı. TV Sekiz Buçuk için o taze kan lazım'' demiştim. Beklenen taze kan NTVSpor'un kapanmasıyla bulunmuştu ama süreç biraz uzun sürdü. Aslında Acun'un bu kanalı kurarken yaptığı ilk plan spor üzerineydi ve 2022'de yeniden o plan devreye girdi. Artık TV8,5 Spora başlıyor. Siz yine ilk bizden duymuş oldunuz. 

Futbol ağırlıklı bir kanala dönüşen TV8,5 dövüş sporları vb. içerikleri de kaldırdı. Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Fırat Aydınus, Murat Kosova, Şansal Büyüka ve Göktuğ Sevinçli gibi isimler artık TV8,5'da olacak. Yayın hakları EXXEN'de olan UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi, UEFA Süper Kupa maçları yanı sıra Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz kulübü Hull City’nin Championship Ligi maçları ve TFF Süper Lig dahil olmak üzere maç özetleri TV8,5'da yer alacak. Fakat, yayın hakları Exxen'de olduğu için TV8,5 isminin Exxen TV olarak değişmesi de mümkün. Çünkü, Exxen maç yayınlarını yapabilir ama bu haklarını başka bir kanala pazarlayamaz. Bu durumda TV8,5 ismi değişir de Exxen Spor TV veya benzeri bir isim olursa o zaman yayın hakları da otomatikman ellerinde olur. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir) 


TV8.5 KANALI HAKKINDA İLK HABERİMİZ 

Gün içerisinde filmler, diziler ve programlar yanı sıra maç yayınları ve spora da geniş yer ayrılacak TV8,5'ta. Spor yayın haklarının neredeyse tamamını elinde bulunduran Sadettin Saran'a ait Saran Medya ile Acun Ilıcalı arasında bir anlaşma olma ihtimali çok yüksek. Çünkü Saran Medya da, bir kanal arayışı içerisinde. Bilindiği gibi tv8, NBA ve Türkiye Milli Takımızın maçlarının da yayın haklarını elinde bulunduruyor. Peki, tv8,5 hangi frekanstan yayın yapıyor? İşte onun cevabı da yine bizde. SHOP90 Kanalı yerine tv8,5 geçti. Dijital yayın platformlarında da yerini alan kanal, standart sayıda bir ekiple yayın yapacakmış. Kanalın logosunu da hiç beğenmediğimi söylemeliyim. Hatta, ''Logo yapılmamış'' dersek daha doğru olur. Belki kısa süre sonra logosunu da parlatarak farklı bir imaja bürünebilirler. Gelişmeleri bizden takip edin. 

2 yorum:

  1. acun hangi lig alacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yayın hakları EXXEN'de olan UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi, UEFA Süper Kupa maçlarının bazıları TV8,5'ta olabilir.

      Sil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ