🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

MESKEN PSİKOLOJİK GERİLİM FİLMİ (2024) FORTUNA ZAFER

Filmin Adı: Mesken (Messuage 2024) 
Filmin Konusu:  Psikolojik Gerilim, Gizem, Korku türündeki filmde, deli dolu, esprili, eğlenceli ve nazik yapısıyla tanınan Yakup, yeni sevgilisi Melanie'yle haftasonu tatilini geçirmek için dağ evine giderler. Her şey o ıssız meskende ''Lorem Ipsum Dolor'' sırrıyla başlar. 


SENARİST-YÖNETMEN:
fortuna Zafer 
UYGULAYICI YAPIMCI: Pınar Aktaş 
OYUNCULAR: Yakup Konca (Aktör Yakup), Liana Bakirova (Rus Melanie), Arzu Telli Sancaklı (Hemşire), Pınar Aktaş (Makyöz), fortuna Zafer (Yönetmen), Onur Kulaksızoğlu (Doktor), Dilek Yılmaz (ABD), Jansowah (Fransa), Daniele Nicosia (İtalya), Renato Davi Sanchez (Brezilya), Diana Dobrovolskaya (Rusya), Akın Aybak (Yolcu), Fatih Ergün (Otelci), Ahmet Demir (Ormancı), Davut Keleş (Güvenlik), Doğan Keleş (Güvenlik), Mustafa Selahattin Ağaçe (Hasta Nakil), Cengiz Eskibeyaz (Ambulans), Aynur Tuana Ergün (Kız Çocuk), Keremcan Ergün (Erkek Çocuk), Ülkü Bilge, Osman Kılınç, Onur Güler, Enesisart, Zac, Dj Funky Tech, Dj Kaan Sayar, 

FİLM MÜZİKLERİ: Tuğçe San - Rush, Jansowah - Dolunay, fortuna Zafer - Mesken, fortuna Zafer - Darbu-K, Yakup Konca feat Liana Bakirova - İtfayeci, Architect Sound - The Road of Bones, 


Türü: Psikolojik Gerilim, Gizem, Korku 
Resmi Web Sitesi: www.meskenfilmi.com 
BASIN BÜLTENİ: 

Senarist ve yönetmen fortuna Zafer'in yayınladığı ilk fragmandan itibaren büyük beğeni toplayan Mesken filminin çekimleri, ABD, Belçika, Rusya, Almanya, Fransa, Brezilya, İstanbul, Antalya setlerinde oldu. 2023'ün son günlerinde Antalya'da çekimlere başlanarak 2024'ün ilk iki ayında tamamlanan Mesken filminde 30 kişilik yan kadrolarıyla birlikte Yakup Konca ve Liana Bakirova başrolleri paylaşıyor. 

Ünlü başrol oyuncusu Yakup Konca, 30 yılı aşkın süredir rol aldığı 50'den fazla sinema filmi, dizi film ve televizyon programları ile tanınır. 90'larda yetenek yarışmasında ödül alarak Türkiye'de tanınan aktör, usta oyuncu Öztürk Serengil'in vefatına kadar uzun yıllar birlikte çalışmıştır. Türk Sineması'nda değişken karakterleriyle özel ve sadık bir izleyici kitlesi kazanmıştır. Mesken filmi için 1 yılda 40 kilo veren oyuncu takdir topladı. 

Filmde Melanie rolünü üstlenen Rus yardımcı kadın oyuncu Liana Bakirova, Rusya'da uluslararası markaların reklamlarında rol aldı. İlk kez bir sinema filminde yer alan Liana, Rusya'daki aile şirketinin de yöneticiliğini yapıyor. Antalya'ya sürekli gidip geliyor ve en büyük hayali olan İstanbul'a hayranlığı var. 

Bağımsız senarist ve yönetmen fortuna Zafer, sektördeki 30 yıllık sunuculuk ve yönetmenlik tecrübesini yansıttığı Mesken filminin planını yıllar öncesinden yaptığını belirtiyor. ''90'lı yıllarda diyordum ki, şu anki tempoyla filme ayıracak vakit bulamam ama her gün notlarımı alıp 40'lı yaşlardan sonra film çekeceğim. Yani bu film, yılların birikimi ve planlamasıyla ortaya çıktı. Sır olarak sakladığım konusunu sanki çok basitmiş gibi gösteriyorum ki, izlendiği zaman bambaşka bir film olduğu anlaşılacaktır'' diye özetliyor. 

Gerilim, Gizem, Korku unsurlarını çok iyi kullanarak klasik yerli yapımlardan beklenenden farklı bir filmle sinema izleyicisini cezbedecek. Mesken filminin ruhunu yansıtan ilk fragmanla birlikte uluslararası saygın yabancı festivallerden de davetler alan yönetmen, tercihini festivallerden önce, beyaz perdeden yana kullanıyor. Filmin ilk galası İstanbul'da yapılacak. Türkiye'de vizyon tarihi 2024'ün ilk çeyreği olarak planlandı. 

MESKEN KAMERA ARKASI RÖPORTAJLAR 4K: 


MESKEN FİLMİ FRAGMAN: 


MESKEN FİLMİ FOTOĞRAFLAR: 






























2 yorum:

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ