🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

OPR.DR. ONUR KULAKSIZOĞLU fortunaTV'de

Opr. Dr. Onur Kulaksızoğlu fortunaTV'de ''Medikalite'' yazılarına başladı. Uzun yıllar ilk televizyon programlarını fortuna Medya olarak yaptığımız değerli doktorumuzun köşe yazıları artık bu sayfalarda yer alıyor. Opr. Dr. Onur Kulaksızoğlu Kütahya'da doğdu. Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda ve Cumhuriyet Lisesi'nin orta öğretim bölümünde ilk öğretimi tamamladı. Ahmet Kanatlı Lisesi'ni derece ile tamamladı. Ortaokul ve Lise eğitimi sırasında bölgesel ve ulusal birçok bilgi yarışmalarına katıldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde Eğitime başlayıp Tıp Doktoru unvanını aldı. 

Tıp eğitimi sırasında birçok etkinliklerde ve organizasyonlarda yer aldı. İlk defa düzenlenen ''İlaç Tanıtım Günleri'nin'' organizasyonunu yaptı ve bu organizasyon her yıl yapılmaktadır. Karaman ili Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Mersin ile Tarsus ilçesinde hizmet verdi. Erciyes Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde uzmanlık eğitimine başladı. Bu eğitimi sırasında birçok ulusal ve uluslararası toplantılara sözlü ve yazılı bildirilerde bulunmuş, sertifikalar almıştır. 


1999 yılında Amerika Manhattan’daki New-York Üniversitesi’nde (NYU) Spinal Cerrahi Başkanı Prof. Dr. Paul Cooper ile servikal ve lomber spinal mikrocerrahi eğitimi aldı. 2000 yılında Ekim ayında New York Üniversitesi Beyin Cerrahisi Spinal Cerrahi bölümünde araştırmacı-gözlemci olarak çalışmalarda bulunmuştur. 2003-2005 yılları arasında Baltalimanı Kemik Hastalıkları hastanesinde beyin omurilik ve sinir cerrahisi uzmanı olarak çalışmıştır. 2005 yılından bu yana uyutmadan (narkozsuz) vidalama yöntemiyle bel kayması ameliyatı, alt bel skolyozlarında (omurilik eğriliklerinde) (narkozsuz) ameliyat ve bel fıtığında mikro diskektomi ameliyatı yapabilen Türkiye’deki sayılı cerrahlardan biri olarak görev yapmaktadır. 

2005-2009 yılları arasında Özel Bahat Sağlık Grubu Hastaneleri ve Özel GOP Hastanesinde görev yapmıştır. 2009-2011 yıllarında İstanbul Cerrahi Hastanesi’nde görev yapmıştır. 2011 den itibaren MED-Ofis Fulya’da kendi ofisinde görev yaptı. 2021 yılından itibaren de Terace Fulya‘da kendi ofisinde hastalarına hizmet vermektedir. www.dronurkulaksizoglu.com 

Köşe yazarımız Opr.Dr. Onur Kulaksızoğlu'nun fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN. 

1 yorum:

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ