🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

CADDE TV ANKARA'DAN YAYINDA

Ankara Çankaya merkezli Cadde TV Kanalı, Ömer Lütfi Yaşar'a ait AZE Medya A.Ş. bünyesinde yer alıyor. İzmir adresi görünse de Ankara'dan yayın yapan Cadde TV ile birlikte AZE Haber Ajansı, Cadde FM, Gazete Durum, YaDe Yayınları ile kuruluş aşamasında olan AZE Bilgi Vakfı ve AZEV Eğitim Akademisi'nin Danışma ve Yayın Kurulu Üyeleri tarafından yönetiliyor. 


Kulislerde bilindiğine göre Serdar Akinan'ın kurduğu bir kanal. Cadde TV'nin başında CHP eski Milletvekili ve Gazeteci Mustafa Balbay var. Türksat'ta test yayını yapan kanalın muhalif çizgide olacağı anlaşılıyor. Bu vesileyle medya camiasında, ''RTÜK muhaliflere lisans vermiyor'' yalanlarına da bir cevap verilmiş olsun. Gördüğünüz gibi, doğru biçimde başvuru yapınca her kurum RTÜK lisansı alarak yayın yapabilir. 


5 Eylül 2022'de yayına başlayan Cadde TV, kurumsal tanıtımını bu metinle yaptı; 

Genç ve dinamik muhabirler... Deneyimli haberciler... Yılların bilgi ve birikimiyle donanmış usta bir ekibin coşku ve enerjisiyle... Tarafsız, nesnel ve doğru bilgiden yana... Kültürel değerleri evrensel değerlerle birleştiren... İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi ve gazetecilik meslek etiğine bağlı... Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş ilkelerini özümseyen... Dil, din, inanç, ırk ve cinsiyet farklılıklarına saygılı... Toplumun tüm kesimlerinin sesi olmayı amaçlayan... İfade özgürlüğünü sonuna kadar savunan... Özlenen ve beklenen medya anlayışının lideri olmak için yola çıkan... Ülkede ve dünyada yaşanan gelişmeleri hızlı, doğru ve güvenilir haberciliğiyle aktarmayı hedefleyen... “Bilmek Haktır” sloganını benimseyen... Özgün haber ve programlarıyla öne çıkacak, medyaya yeni bir soluk katacak CADDE TV, izleyicisiyle buluşuyor. Gözünüz bizde olsun! (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir) 

Drift Radyo Televizyon Yapım ve Yayıncılık Prodüksiyon Reklamcılık Ajans A.Ş.

CADDE TV FREKANS ve BİLGİLERİ: 
Türksat 12729 Dikey (V) 3000, 
D-Smart 99. Kanal, 
www.caddetv.com.tr 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ