🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

ASLI BANKOĞLU: OYUNCULARIMLA ARKADAŞ OLURUM

Oyuncu ve menajer Aslı Bankoğlu, ''Alper Ergez ile Suare Soruyor?'' programımın ilk röportaj konuğu oldu. Başarılı oyuncu ve menajer Aslı Bankoğlu projeler için oyuncu seçimi yaparken özellikle dikkat ettiği hususları şöyle belirtti; ''Her şeyden önce iyi bir insan olmasını algılamaya çalışıyorum ve benim ruhumun ve ortağım Seda (Yazıcı)'nın ruhunun anlaşabilmesi benim için önemli. Bizler de çok normal karakterler değiliz. Bu piyasada zaten ben çok normalim diye gezen insan bana göre değildir .Yalan söylüyordur. İyi bir insan olması ve benim arkadaşım olması çok önemli. Benle arkadaş olamayan, benim onunla arkadaş olamadığım hiç kimseyle ben çalışmam. Yani istersem on beş milyon takipçisi olsun. Benim ruhuma uyması gerekiyor. Bir yerden bizim birbirimizi yakalıyor olmamız gerekiyor.

Çünkü menajerlik dediğin şey sadece hayatta bir takım iş bağlamalar ya da komisyonlar üstüne döndüğünü düşünmüyorum. Senin hayatında emanet ettiğin bazen karından kocandan bile sakladığın sırlarını paylaştığın beraber yol aldığın, dostum, hayat arkadaşım diye düşünüyorum. Benle arkadaş olamayan, benim onunla arkadaş olamadığım hiç kimseyle ben çalışmam.

Menajerliğinin dışında oyunculuk da yapan Aslı Bankoğlu, bu kadar yoğunluğunun içerisinde oyunculuğa nasıl zaman ayırdığını ve neden sadece sinema filmlerinde rol almak istediğini şöyle açıkladı; ''Oyunculuk zor olmuyor. Çünkü o apayrı bir kulvar benim için. Menajerlikte çok şükür oyuncularımız çalışıyor. Hiçbir sıkıntı yok. Dizide oynamayı tercih etmiyorum. Çünkü benim ayırabilecek bir vaktim yok. Benim çok kıymetli oyuncularım var. Her şeyden önce benim için onlar geliyor ama sinema filmlerine asla hayır demiyorum. Bu da benim kendi ruhumu tatmin ettiğim bir nokta diye düşünüyorum.''


Aslı Bankoğlu, Türkiye sinema ve dizi sektörüyle ilgili en büyük sıkıntı ve eksikliği ise şöyle anlattı: ''Türkiye'de sinema ve dizi sektörüyle ilgili en büyük sıkıntı ve eksiklik dizilerin süresinin çok uzun olması. Herkesin söylediği gibi! Şimdi teliflerimizle başladı. Bence güzel ilerlemeler de var. Uzun süreli dizi çekmek istemeyenler dijital mecraları tercih ediyorlar ve çok güzel müthiş senaristler var. Onların önünün açılması, devam eden iyi senaristlerin özgür bırakılması yani yapımın çok müdahale etmemesi gerektiğini düşünüyorum'' dedi.

''TV ya da dijitalde talk show programı yapmayı düşünür müsünüz?'' soruma ise, Aslı Bankoğlu'ndan çok iddialı bir cevap geldi. ''Talk show yapmak isterim, çok göze batmayacaksam ama ben göze batarım. Çünkü deli bir kadınım, evet ama talk show yapmayı isterim yapabilirim de...'' dedi.

Aykut Şahin tarafından kurulan ve yazar aynı zamanda basın danışmanı ben Alper Ergez'in ortak olarak başladığımız ''Dergi Suare'' ile sektörün nabzını tutarak, kaliteli hizmet misyonu ile hareket ederek, izleyicinin ne istediğini bilen sinema ve tv sektörüne hakim güçlü ekibiyle karşınızda olacağız. 

Röportaj: Alper Ergez 

Alper Ergez'in fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ