🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

TİVİBU LIFE YAŞAM KANALI YAYINA BAŞLADI

Bu haber ilk defa fortunaTV'de; TiviBu'nun yeni televizyonlarından Tivi Life Kanalı, renkli, benzersiz ve eğlenceli bir ''iyi yaşam'' kanalı. Güncel, enerjik ve heyecan verici programlarla yaşamın her anına dokunan TiviLife, stüdyoya bağlı kalmayıp sokağa, doğaya çıkan, hayatın nabzını tutan içerikleri bünyesinde barındıran, Türkiye'nin en yeni ve en dinamik lifestyle kanalı olma hedefiyle yola çıktı. Lansmanı AKM'de yapıldı. TiviBu 2. kanaldan yayında. 


Program çekimleri tamamlanarak artık yayına başlamasını beklediğimiz kanalla ilgili uzun bir süre gelişme olmuyordu. 14 Haziran 2023'te yapılan duyuru ile TiviBu 2. Kanaldan çok yakında yayına başlayacağı belli oldu. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir) 


TİVİBU LIFE YAŞAM KANALININ VİZYONU 

TiviLife, gelenekselleşmiş belgesel ve yaşam video anlatım dilinden farklılaşarak, zengin içerikleriyle izleyiciye farklı bir deneyim vadediyor. TiviLife; eğlence, doğa, gezi, yemek, sağlık, sanat, müzik, spor, extreme sporlar, gaming gibi yeni trendler; estetik, makyaj, giyim, moda, dekorasyon, teknoloji, girişimcilik, hobiler, evcil hayvanlar, kültürel ve sosyal konular ve bunun yanında çağın yeni trendi sürdürebilirlik, Tiktok, Instagram infleuncer'ları gibi hayatın birçok noktasına dokunan, sadece büyük şehirleri değil, Anadolu kültürü ve doğasını da içinde barındıran geniş bir program seçkisine sahip.

Daha sağlıklı, daha mutlu ve hayattan en iyi şekilde keyif almanıza yardımcı olacak içeriklerle, dünyanızı dönüştürmek için size rehberlik edecek olan Tivi Life, ilham verici fikirleriyle günün 24 saati yanınızda. 

TİVİ LIFE FREKANSLAR: 
TiviBu: 2. Kanal 
Web Site: www.tivilife.com.tr 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ