🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

TV PLUS DİJİTAL YAYIN PLATFORMU YENİLENDİ

İnternet tabanlı yayın platformu TV Plus 2012 yılında Turkcell çatısı altında Turkcell İnternet TV ismiyle kuruldu ve bir süre Turkcell Mobil TV olarak anıldı. Uzun süredir TV Plus olarak devam eden platform, 2023'te ''Eğlence ve Çok Daha Fazlası'' diyerek, Canlı TV kanalları, gişe rekortmeni filmleri, en sevilen dizileri, heyecanlı spor karşılaşmaları ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz bir Dijital Yayın Platformu haline geldi. 



Çoklu ekran seçenekli TV+ ile televizyonunuzdan, bilgisayarınızdan, cebinizden ya da tabletinizden en konforlu şekilde TV izleyebilirsiniz. Hangi filmi, diziyi veya programı izlemek istiyorsanız yayın akışına bağlı olmadan dilediğiniz gibi izleyebilirsiniz. 


TV+ ile artık tek yayın akışı var; o da sizinki! İster koca bir dizinin tüm sezonu, ister ilk kez yayınlanan bir film… Kaçırmak istemediğiniz TV Plus ile kayıt edebilir, istediğiniz cihazdan keyifle izleyebilirsiniz. Üstelik, kaçırdığınız programları kayıt etmediyseniz bile tüm cihazlardan 24 saate kadar geri alıp izleme özgürlüğü de sizin. 

TV Plus Dijital Yayın ve İçerik Platformu piyasaya girdiğinde Turkcell abonelerinin avantajıyla güzel bir başlangıç yapmıştı. Halen geliştirmeye devam ediyorlar. Bazı eksikleri de var tabii ki. TV Plus'ta, kanal geçiş hızlarının daha iyileştirilmeye ihtiyacı var. İleri Geri sarma özelliği ve geçmiş programı yeniden izlemek için rakam girmek o kadar zor ki çok az kişi zorlanmadan başarabiliyor. Belli bir yaş grubunun ise bu özelliği kullanması imkansıza yakın. Basitleştirmek gerekiyor. Bunun dışında her şey çok başarılı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ