🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

CİNER MEDYA SPOR KANALI 7/24 SPOR TV YENİ LOGO

Bu haber ilk defa fortunaTVcom'da: Ciner Medya Grubu'nun Melih Gümüşbıçak transferiyle birlikte yeni bir spor kanalı açacağı söyleniyordu. Eskiden aynı bünyede yer alan ve kapanan HT 7/24 Spor Kanalı 1 Şubat 2024'te yeniden test yayınına başladı. ''Kanal 1 frekansına mı yoksa Bloomberg yerine mi geçer onu ilerleyen günlerde göreceğiz'' demiştik. Şimdilik test yayınlarında eski logoyu kullansalar da yeni logoya resmi yayına başlayınca geçmeleri bekleniyor. RTÜK'te tescilli olan kanal ismi 7/24 Spor olarak geçiyor. 


7-24 Spor TV Kanalı'nın logo ve stüdyoları merak edilirken fortuna TVcom ilk defa paylaşarak bu merakı da gideriyor. Test yayınlarında Mehmet Ayan'ın Habertürk TV Spor programları aynı zamanda 7/24'te de yayınlanıyor. 


7/24 Spor TV'nin spikerlerinin büyük kısmının HT Spor ekibinden oluşacağı belli. Sine Çakır Heyse hem Habertürk Tv hem de spor kanalında yer alıyor. 


7/24 SPOR TV KANALI'NIN AÇILIŞ HABERİ 

Melih Gümüşbıçak transferiyle birlikte, Ciner Grubu'nun yeni bir spor kanalı açacağı söyleniyordu. Eskiden aynı bünyede yer alan HT 7/24 Spor Kanalı 1 Şubat 2024'te test yayınına başladı. ''Kanal 1 frekansına mı yoksa Bloomberg yerine mi geçer onu ilerleyen günlerde göreceğiz'' demiştik. 


Habertürk'ün elindeki ikinci frekanstan teste girdiler. Süper Lig Maç Yayın ihalesine girmek amacında olduklarını düşündüğüm 7/24 Spor Kanalı ihaleye girmedi. Ciner Grubu'nun Kasımpaşaspor Kulübü'nü de elinden çıkarması gündemde. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir) 



HABER: fortuna Zafer 

fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLA. 

2 yorum:

  1. Merhaba Kanal1'in 2 sene önce açılması gündemdeyiz ki şuan siteleri aktif sayılır ondan bir gelişme var mı? Birde Ciner Grubu yeni bir kanal açtığına göre diğer kanalları satmayacak gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kanal 1 için siyasilerden biriyle görüşüldüğü söyleniyor. İsim vermiyoruz ama kesinleşince haberimizi güncelleriz. Ciner Grubu kanallarındaki gelişmeleri Eylül ayından itibaren netleştiririz.

      Sil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ