🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

KON TV HD YAYINA GEÇTİ

KON TV, 2014'de Anadolu'nun en görkemli televizyon binasından yeni döneme Konya'dan ''merhaba'' demişti. Kon TV HD yayın atağıyla 2019'un son günlerine daha net bir görüntüyle girdi. 

KON TV HAKKINDA İLK HABERLERİMİZ 
Türkiye'nin en eski televizyon kanallarından olan KONTV, yıllardır hizmet verdiği binasından 2014'te ayrılarak, Anadolu'nun en büyük ve en modern medya binalarından biri olarak yapımı tamamlanan ANMEG PLAZA’ya taşındı. Taşınma işlemi naklen yayınlandı. Eski binadan en son ayrılan isim Genel Müdür Şükrü Hıdıroğlu oldu. Hıdıroğlu, eski KONTV binasının kapısına kilit vurarak, Süleyman Karaca ile birlikte yola çıktı. Canlı yayınlanan yolculuğun ardından dakikalar içerisinde ANMEG PLAZA'ya gelindi. Anadolu Medya Grup (ANMEG) bünyesindeki tüm kuruluşların yönetici ve çalışanları Genel Müdür Şükrü Hıdıroğlu'nu alkışlarla karşıladı. ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, ANMEG PLAZA'nın Konya'ya ve tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, "Eski mahallemizden ayrılmanın burukluğunu yaşarken, 12 bin metrekarelik kapalı alanı ile birlikte dev bir bahçeye sahip olan yeni binamıza taşınmanın, yeni mahallemizde olmanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi. 

Bina hakkında ayrıntılı bilgi veren Özer, "25 yıllık geçmişe sahip olan KONTV, artık Türkiye'nin en büyük ve en modern medya binalarından biri olan ANMEG PLAZA'da hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca Anadolu Medya Grup bünyesindeki yayıncı kuruluşlarımız Yeni Konya Gazetesi, Konya FM, konhaber.com, kanalon.tv ve belge.com.tr ile reklam ajansımız MirAjans çalışmalarını bu binada devam ettirecek. Bizlerden desteklerini ve dualarını esirgemeyen halkımıza, izleyicilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. Ahmet Özer'in konuşmasının ardından Kapu Camii Başimamı Ünver Güngör'ün yaptığı duaya hep birlikte "amin" denildi. Daha sonra uluslararası standartlardaki yeni stüdyolar gezildi. Saatler 19:30'u gösterdiğinde ise KONTV ANA HABER BÜLTENİ yeni saatinde Koray Candan’ın sunumuyla başladı. Yeni saatindeki ilk haber bültenine Haber Müdürü Ahmet Akbıyık ile birlikte tüm KONTV Haber çalışanları da katıldı. Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay ile Haber Dairesi Başkanı Mustafa Tatlısu da yeni logo, yeni dönem ve yeni haber stüdyosu ile ilgili canlı yayında bilgi verdi. 
UYARI: Yeni döneme geçişlerinde, logo boyutunun ekranda biraz fazla büyükçe durduğunu da hatırlattıktan sonra standart boya küçültülmüştü. Logo güzel ama ne yazık ki orijinal değil. Bir yerden kopyalanmış ve acilen değişmesi gerekiyor. 

NOT: ''Uydu Yayınında Başarının Sırrı'' başlığı altındaki yazımızı bu linke tıklayın mutlaka okuyun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ