🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

KIRMIZI ODA DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU

TV8'in bu sezona damgasını vuran ''Kırmızı Oda'' dizisi yayınlanmaya başladı. İlk bölümden itibaren büyük beğeni topladı. 

KONUSU: Gerçek karakterlerin, gerçek yaşam hikayelerini anlatıyor. Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek yayınlanan dizide, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştiriliyor. Her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralıyor. Hastalar o güne kadar söyleyemedikleri sırları dile getirirken, izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler buluyor. Psikolojik tedavi için başvuran hastaların gerçek hikayelerini bize anlatan dizide birden fazla hikaye görüyoruz. Dizinin ilerleyen zamanlarda birçok hastanın davranış ve duygu çözümlemesini yaparken kendimizden birçok parça da bulacağız. 

ELEŞTİRİ: Binnur Kaya çok iyi bir oyuncu. Her ne kadar rolünün hakkını verse de bu dizideki doktor karakteri bir türlü fotoğrafa uymadı. Örnek verecek olursak, uzun saçlı bir erkeğin saçlarını açıp ana haber sunması ne kadar göze uyumsuz görünürse, bu dizideki doktor karakteri de öyle oldu. Bir türlü göz alışamıyor. Bir diğer konu ise, izleyicinin ilgi gösterdiği ''Delikanlı Sadi'' vb karakterlerin hikayeleri sırf reyting için uzatılmaya başlandı. Hatta 3 bölüm boyunca hiç bir gelişme olmadan boş geçti. Bu tür bir dizide konu ve karakter sorunu olmamalı. Gidenin yerini alan her karakter ilgiyle izleniyor zaten. Reyting kaygısıyla uzatmalara girildiği anda o işin tadı kaçıyor. 


OYUNCULAR: 
Binnur Kaya, Erkan Petekkaya, Burak Sevinç, Halit Sarı, Kültür Şahin, Tülin Özen, Baran Erarslan, Sezin Bozacı, Meriç Aral, Evrim Alasya, Hande Doğandemir, Salih Bademci, Melisa Sözen ve Emre Kınay 
SENARİST: Banu Kiremitçi Bozkurt (Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun "Madalyonun içi: Bir Psikiyatrin Not Defteri'' romanından uyarlama) 
YÖNETMEN: Cem Karcı 
YAPIM: OGM Pictures Onur Güvenatam 
FRAGMAN: 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ