🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

PEPEE TV ÇOCUKLAR İÇİN DİJİTAL KANAL

Herkesin bildiği Pepee çizgi filmi, artık tüm karakterleriyle birlikte bir dijital tv kanalı oldu. Youtube sayfası açanlar da kendine ''kanal'' dediği için, yeri gelmişken hatırlatalım. ''Dijital TV Kanalı'' deyince internetteki her video materyalini tv kanalı zannetmeyin. Tıpkı bizim yayınlarımız gibi, sadece 24 saat canlı yayın akışı esasına uygun olanlar ''Dijital TV Kanalı'' demektir. Bu anlamda, Pepee TV ''Dijital Televizyon'' tanımına uyuyor. 

Türkiye'nin ilk çocuklar için dijital tv kanalı olan Pepee TV'nin sahibi ''Düşyeri Bilişim Teknoloji ve Animasyon A.Ş.'' Düşyeri'nin yatırımcıları ise, Ali Koç, Ali Sabancı, Ayşegül Akşak, Begüm Doğan, Göktekin Dinçerler, Kenan Çolpan, Nevzat Aydın, Timuçin Öğün, Varol Civil. Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, Türkiye'nin ilk yerli çizgi filmi Pepee'nin 2008'den bugüne kadar geçirdiği süreçten bahsetti ve ''10 yıl önce Pepee çizgi filmini yapma ihtiyacını neden hissettiyse Pepee TV'yi kurma ihtiyacını ondan hissettiğini'' anlattı. Pepee TV'nin 10 yaşına kadarki çocuklara hitap etse de adını Pepee TV koymaktan çekinmediklerini söyledi. 

Pepee TV'nin yüzde 100 güvenli, zaman ayarlı, eğlendirirken eğiten ve tercihe göre reklamsız olarak izlenebilen bir platform olarak çocukların karşısına çıktığını dile getiren Bilgiç, ayrıca Arçelik ve Beko ile çocukların akıllı televizyonlar üzerinden de Pepee TV'yi izleyebilmeleri için stratejik bir iş birliğine gittiklerini anlattı. Bilgiç, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek tasarlanan Pepee TV'nin kumandası ile çocukların sadece dijital dünyada değil evlerinde de güvenle çizgi film izleyebileceğini vurguladı.

Pepee TV'nin akıllı telefon, tablet, notebook ve akıllı TV'lerden indirilerek izlenebileceğini aktaran Bilgiç, "Kısaca internetin olduğu her yerde Pepee TV'yi izleyebileceksiniz. Güvenlik konusunda Amerikan merkezli denetim şirketi KidSafe ile birlikte hareket eden Pepee TV'de 30 farklı çizgi film, 30 bin dakikadan fazla içerik ve 2 bin fazla çizgi film bölümü yer alacak" dedi. 

Pepee TV'de 4 ayrı kanal olacağını söyleyen Bilgiç: "Çizgi filmlerin yanında bilgiseller, şarkılar, masallar, hayvanlar ve çocukların dünyası ile tüm aile bireylerini eğlendirirken öğreten, Da Vinci Learning ile yaptığımız iş birliği ile tüm Da Vinci Learning içerikleri de Pepee TV'de de yayınlanacak. Pepee TV 0-3, 4-5 yaş, 6+ yaş aralığındaki çocuklara hitap edecek. Pepee TV'de ayrıca ebeveynlere özel bir kanal bulunuyor. Böylelikle anne babalar çocuk gelişimi ile ilgili içeriklere de Pepee TV'den ulaşabilecekler. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir)
PEPEE TV YAYIN BİLGİSİ: www.Pepee.TV

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ