🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

LİDER HABER TV İSTANBUL ANTALYA BURSA

Bu haber Türkiye'de ilk defa fortunaTVcom'da: Antalya ve çevresinin en büyük televizyon kanalı olma hedefiyle yola çıkan Ender Alkoçlar, lisans alarak Temmuz 2012'de resmi açılışını yaptı. Lider Haber TV, uydu yayınına çıkmak için hazırlanırken, Antalya ilçelerinde temsilcilikler vermeye başladı. Bursa ve İstanbul için de çalışmalara başladı. Lider TV ismiyle ilk olarak dijital yayına geçtiler ve ardından uydu için de hazırlıkları tamamladılar. 2021 içerisinde yayına başlayacaklarını ilk olarak bizim duyurduğumuz kanal, Lider haber TV olarak 1 Ekim 2021 itibariyle Türksat'a çıktı. İlk haberini ''Antalya Kanalları'' başlığımız altında verdiğimiz Lider Haber TV, geçen süreçte yurt genelinde genişleme gösterdi. Biz de haberimizi detaylandırmak üzere yeni bir başlık altına taşıdık. 


Ender Alkoçlar, başta Bursa olmak üzere Antalya'ya da 30 yıla yakın bir süredir çeşitli yatırımlar yapan bir iş insanı. Bir iş insanının ihalelere girip kazanarak yatırım yapması ayıp değil, gizli hiç değil. Fakat, muhalif medya sürekli ayıpmış gibi vurguluyor. Benim gibi tüm Antalyalılar bilir ki Ender Alkoçlar, plaj işletmelerinden tutun, eğlence ve hizmet sektörüne yönelik çeşitli yatırımlar yapan ve sevilen bir iş insanı. Saat Kulesi girişinden Yat Limanı'na inilen Kaleiçi yolunda geçmişte benimle yolu kesişen çok güzel bir mekanı da vardı. Arkadaşlarımızla enteresan bir anımız da var ama burada anlatmaya gerek yok. Ender Alkoçlar, Antalya'ya katkı ve istihdam sağlayan bir çok iş insanından birisidir. 


Fakat, sanki yatırım yapmaması ve hiç bir ihaleye girmemesi gerekiyormuş gibi muhalif medyada haber başlıkları atılıyor. Ender Alkoçlar, Hülya Koçyiğit ve Engin Altan Düzyatan üzerine bir kısım medyada sürekli karalama kampanyası yapılması sebebiyle ben de bir kaç şey söyleyeyim ki, öyle her habere inanmayın. Ender Alçoklar'ın bütün yatırımları, sırf akrabalıktan dolayı Hülya Koçyiğit ve Engin Altan Düzyatan'a bağlanıyor. Ne kadar da alakasız değil mi? Şimdi ben bir yatırım yapayım, eniştemden sorulsun veya tam tersi bir akrabam yatırım yapsın, hesabı benden sorulsun! Ne yazık ki muhalif medyada böyle bir hastalık var. Bir akrabanız makam sahibiyse yandınız, hiç bir iş yapmamanız lazım. Yoksa muhalif medya konuyu oraya bağlıyor! 


Ender Alkoçlar, son olarak Lider Haber TV Kanalı'nı kurunca, yukarıda anlattığım sebeplerden dolayı bir sürü asılsız haber yayıldı. Aslında Lider Haber TV, teknik olarak son derece mütevazı bir televizyon. Ben konunun uzmanı olarak söylüyorum. Milyon Dolar'lık bir kanal değil. Aralarında Antalya'dan çok eski iş arkadaşlarımın da yer aldığı ekibi yayın sistemini verimli kullandığı için güzel bir iş çıkarıyorlar. İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya dörtgeninde daha da büyümeye müsait olduğunu gösteren ve yayın platformlarının hemen hepsinde yer almaya başlayan bir televizyon oldu. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ