🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

W SPORT TV KANALI KADIN SPORLARI TİVİBU 76

Bu haberi ilk defa fortunaTV duyurdu | W Sport TV Kanalı kadın sporlarına yönelik olarak Türkiye'de TiviBu 76. kanaldan yayına başladı. Saran Medya ile Türkiye'ye giriş yapan W Sport TV, kadın sporuna özel 7/24 S Sport Plus yayın hizmeti kapsamında Türkiye'de yayına başlamıştı. İlk kez Eylül 2021'de piyasaya sürülen W-Sport, Hong Kong'da Now TV'de ve Malezya'da Astro'da dağıtıma sahip olup Hollanda, Fransa, Belçika, Portekiz, Lüksemburg ve Sahra Altı, Afrika'daki 30'dan fazla bölgedeki mevcut yayın anlaşmalarına eklenmektedir. 


S Sport Plus Genel Müdürü Zeynep Acar: "W-Sport’u Türk sporseverlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. S Sport Plus spora karşı eşitlikçi ve kapsayıcı bakış açısını bir kez daha gösteriyor Kadın sporuna odaklanarak, sporda eşitlik ve çeşitliliği savunan bir kanal olan W-Sport’un S Sport Plus platformunda yer alması, S Sport Plus’ın spora olan kapsayıcı ve eşitlikçi bakış açısını desteklemesi açısından önem taşıyor.'' 


''Spora olan yatırımlarımızı sürdürüyoruz, kapsayıcı ve eşitlikçi bakış açımızın bir uzantısı olarak W-Sport’u da bu anlamlı günde Türk sporseverlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadın sporları dünya çapında olağanüstü bir ivme kazanıyor ve S Sport Plus olarak biz de bu heyecan verici dönemin bir parçası olmaktan gururluyuz" dedi. 


W-Sport, S Sport Plus TV Kanallarının bir parçası olarak mevcuttur ve abonelik yoluyla erişilebilir. S Sport Plus Genel Müdürü Zeynep Acar: “W-Sport'un içerik teklifi, güncel dergi programları ve belgesellerin yanı sıra çok sayıda spor dalında canlı ve gecikmeli premium etkinlik yayınlarının bir karışımını içerir. İngiltere'nin Kadınlar Süper Ligi (WSL), Almanya'nın Frauen Bundesliga, İtalya'nın Serie A Femminile, İsveç'in Damallsvenskan'ı ve Fransa'nın Arkena D1 Feminine'den öne çıkanlar dahildir.''


W-SPORT İcra Kurulu Başkanı Kelly Butler şunları söyledi: “Bu, W-Sport'un yolculuğunda ve gelişiminde bir başka önemli an. Türkiye'de S Sport ile ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz; Bu, 2024 Dünya Kadınlar Günü'nü anmanın ve kutlamanın mükemmel bir yoludur. Dünya çapında kadın sporuyla bu kadar olumlu bir etkileşim görmeye devam ediyoruz ve içeriğimiz, mevcut ve gelecek nesle ilham veren takımları ve sporcuları sergilemeye devam ediyor." 

HABER: fortuna Zafer 

fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLA. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ