📺 MEDYA HABER

[televizyon][twocolumns]

🖥️ DİJİTAL TV

[Dijital TV][bsummary]

🎬 FİLMOGRAFİ

[Filmografi][twocolumns]

⭐ MAGAZİN

[magazin][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor][twocolumns]

⏳ AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

⚙️ TEKNOLOJİ

[teknoloji][twocolumns]

📡 TV REHBERİ

[TV Rehberi][bsummary]

⚠️ ALARM

[Alarm][bigposts]

🎞️ FTV ORİJİNAL ⁴к

[FTV Orijinal][twocolumns]

NECLA ÖZMEN: DONALD TRUMP BENİM BABAM

Annesinin NATO görevi sırasında Donald Trump'la tanışarak buradaki ilişkilerinden doğduğunu iddia eden Necla Özmen, Ankara 27'nci Aile Mahkemesi'nde 25 Eylül'de babalık davası açmıştı. Biyolojik babasının ABD Başkanı Donald John Trump olduğunu ileri süren Necla Özmen, dava dilekçesinde, 1970 doğumlu olduğunu, nüfusta Satı ve Dursun Özmen'in çocuğu olarak göründüğünü, Dursun Özmen'in 2009 yılında vefat ettiğini ve kendisini büyüten Satı Özmen'in 2017 yılında gerçeği kendisine anlattığını söyledi. 

Necla Özmen, ''Satı Özmen'in, hastanede ölü bebek dünyaya getirdiğini, aynı anda doğum yapan ve o dönem yasak ilişki sonucu Trump'tan hamile kaldığını söyleyen Sophia isimli kadının dünyaya getirdiği bebeğin değiştirilerek kendisine verdiğini'' anlattığını ileri sürdü. Necla Özmen, babasının tespit edilmesi için DNA testi yapılması talebinde bulundu. Mahkeme ise 10 Ekim tarihli kararında herhangi bir delil olmaksızın iddiaların ortaya atıldığını ve dilekçesinin uygun olmadığı gerekçesiyle davanın reddine karar verdi. 


Necla Özmen, ''kararı istinafa götürdüğünü, ayrıca ABD Büyükelçiliği ve ABD'deki mahkemelere de dilekçe gönderdiğini'' söyledi. Kendisini nüfuslarına kaydeden aileye veren kadının Sophia olduğunu ileri sürdü. "Beni, Sophia isimli ABD vatandaşı olan kişi dünyaya getirdikten sonra bırakmış. Babam NATO'da görevli olduğu için orada tanışmışlar zannederim. Beni büyüten anne dedi ki: 'Daha detaylı bilgiyi baban biliyor' dedi. Kendisi vefat ettiği için soramadım. 

2017 senesinde haberlerde görünce, beni büyüten anne ekranda Trump'ı bana göstererek 'Bu kişi senin baban' dedi. Çünkü öz annem beni teslim ederken resmini göstermiş. Babamın kim olduğunu ve bilgilerini beni büyüten anneye vermiş. Ben de oradan biliyorum. Ne kadar doğru olduğunu bilemiyorum. Ben babam olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Kendisine bilerek ya da bilmeyerek herhangi bir sıkıntı vermek istemiyorum. Sadece babam olup olmadığın bilmek istiyorum. Benimle konuşmasını isterim. Kabul ederse DNA testiyle kendisinin babam olduğunu ispatlayabilirim" dedi. 

(Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir. @fortunaTV sosyal medya hesaplarımızı takip et, haberi ilk duyan sen ol)  

HABER: FTV HABER MERKEZİ 
FortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLA. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. Hukuki sorumluluk yorumu yazana aittir. www.FortunaTV.com

🛍️ FORTUNA WORK


🏧 REKLAMLAR