🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

WARNER BROS DISCOVERY BLU TV'Yİ SATIN ALDI

Artık bir ABD markası olan Blu TV, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden, birbirinden farklı dizi, film ve canlı yayını reklamsız izlemenizi sağlayan, Doğan Holding çatısı altında 2015'te kurulmuş bir dijital içerik platformudur. İnternet bağlantısı ile bilgisayar, tablet, mobil cihazlar ya da akıllı televizyonlar (Smart TV) üzerinden her ay güncellenen yerli yabancı film ve dizilere, canlı TV yayınlarına, spor, yaşam içeriklerine ve sadece BluTV'de bulabileceğiniz üyelere özel yerli yapımlara kolayca ulaşabilirsiniz. 


KURUCUSU GÖREVİ DEVRETTİ WARNER BROS DISCOVERY BLU TV'Yİ SATIN ALDI 

BLU TV kurucusu ve CEO görevini üstlenen Aydın Doğan Yalçındağ, 2023'ün ilk günlerinde yaptığı açıklamayla CEO görevini Deniz Şaşmaz Oflaz'a devrettiğini duyurmuştu. Discovery Group Türkiye yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek 19 Ocak 2021'de BLU TV ile anlaştı ve BluTV'nin %35 hissesini satın almıştı. Böylece, 2022'nin yaz aylarında büyük bir atılıma geçeceğinin sinyallerini verdi. Dünyada ses getirecek büyük bir dijital içerik platformuna dönüştürmek üzere çalışmalara başlandığı duyurulmuştu. 


2023'ün son günlerinde Warner Bros Discovery, BLU TV'nin tüm hisselerini satın alarak ABD markası yaptı. Bünyesinde HBO'yu bulunduran Warner, bir süre önce Türkiye pazarına kendi adıyla girecekti ama vazgeçmişti. BLU TV'yi satın alarak planını gerçekleştirmiş oldu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ