🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

MOONBUG KIDS TV ÇOCUK KANALI

TiviBu Dijital Yayın Platformu'nda yayına başlayan Moonbug Kids TV Kanalı, ''Çocukların ve ebeveynlerin seveceği şovlar üretmek'' amacıyla 2018'de Candle Media bünyesinde Londra ve Los Angeles merkezlerinde kuruldu. Moonbug, çocukların dünyalarını ve zihinlerini genişletmek için ilham verici ve ilgi çekici hikayeler oluşturan ve dağıtan küresel bir eğlence şirketi. Moonbug, Dünyanın dört bir yanındaki çocuklara şefkat , empati ve dayanıklılık öğretmek amacıyla her ay binlerce dakikalık video ve ses içeriği oluşturuyor, üretiyor ve yayınlıyor.

TV/OTT İçerik ve Platform Yönetimi Direktörü Emre Botan Kümet; “Dijital TV platformumuz Tivibu ile müşterilerimize gelişmiş bir izleyici deneyimi sunarken, yaptığımız iş birlikleriyle yeni içerikler konusunda platformumuzu zenginleştiriyoruz. CoComelon, Blippi gibi dünyanın önde gelen çocuk içeriklerini sunan Moonbug Kids ile iş birliğimizden mutluluk duyuyoruz. Moonbug Kids’i bünyemize katarak çocuk kanalları sayımızı 11’e çıkarırken izleyicilerimize binlerce çocuk içeriğini diledikleri anda izleme imkânı sunan Seç İzle servisimizi çok sevilen yeni içeriklerle daha da güçlendirdik'' dedi.

Moonbug Entertainment EMEA ve APAC Genel Müdürü Nicolas Eglau, “Tamamen yerelleştirilmiş Moonbug Kids’in Türkiye'deki lansmanı, lineer TV kanallarımızın Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya, Pasifik bölgelerindeki yayılımı için önemli bir adımdır. Tivibu ile iş birliğimizi ve sunduğumuz içerikleri yeni kitleye ulaştırmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ