🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

SEDA METE: HARİKA GÖRSEL ŞOV HAYALİM VAR

Dans ritimleri içeren ''Adalet'' tekli parçasıyla son zamanların öne çıkan ismi olan Seda Mete sorularımı yanıtladı. Yeni teklinin söz, beste ve aranjesinde Tekir imzası var. Kapak görselleri Safa Gülsoy’a ait olurken, klip yönetmenliğini Ecem Gündoğdu üstlendi. Dans figürleri ile ön plana çıkan klipte yer alan yabancı dansçılar sadece klip için Los Angeles ve Prag'dan özel olarak geldiler. 

Adalet şarkınız ve klip çekimleriyle ilgili neler anlatabilirsiniz? 

''Klip hazırlığımız 1 ayı buldu. ''Adalet,'' kendini yeniden yaratmış, küllerinden doğan bir kadının hikayesidir. Klipteki savaşçı mücadeleci ve sonunda başaran bir kadın görüyoruz. Ben bir simgeyim, tüm başaran, kendi ayakları üzerinde duran, kendi adaletini kendi sağlayan kadınlara gelsin. Disko/pop bir şarkıda dans edememe düşüncesi asla olmamalıydı. Zihnimde de canlandırdığım Seda'nın potansiyeli bunun çok üstünde. Bir yerden de yeni bir şeyler öğrenmek beni aşırı heyecanlandırdı. Bunu yapabileceğime inandım. Türkiye'nin en iyi koreografı Zafer Tunç ile yeni bir heyecana başladım. Şahane bir eğitmen kendisi, resmen üzerime tılsım gibi ekledi dansı. Şu an düzenli olarak eğitime başladık. Bundan sonra Seda'yı çok daha fazla dans ederken görebilirsiniz'' dedi. 


Müzik dünyasına her gün o kadar çok isim katılıyor ve yeni popüler şarkılar çıkıyor ki artık takip etmeye bile yetişemiyoruz. Aralarında kalıcı olanlar devam ederken diğerleri yok olup gidiyor. Müzikteki bu hızlı tüketim hakkında neler söylemek istersiniz? 

''Ben eskiden de bu kadar çok insanın aslında sektörde olmak istediği düşüncesindeyim. Şuan bu kadar ulaşılabilir olmasının sebebi sosyal medya ve her şeyin bir telefonda bitmesidir. Artık herkes her şeye çok kolay ulaşılabiliyor. İyi şarkılar her zaman yerini buluyor. Bazen öyle bir an oluyor ki yıllar yıllar sonra bile patlayabiliyor. Çünkü hamuru iyi. Tıpkı güzellik gibi göreceli bir kavram oldu artık şarkılar. Bence herkes kendisine hitap eden her şeyi dinleyebilir. Bana göre iyi, sana göre kötü, bilemeyiz. Müzikteki hızlı tüketimin sebebi ise melodi eksikliğimiz. Eskiden şarkılar daha melodi ağırlığındaydı ve en önemlisi bazı şarkılarda samimiyet olmasıydı. Yaşanmışlık olmasıydı! Duygusu olan her şarkı alır.'' 

Müzik alanındaki hedefleriniz nedir? 

Kendi yolumda kendi inandığım şarkıları yapmaya devam edeceğim. Hayat cesur olanları sever. Potansiyelimin son sınırına kadar kendimi eğitmeye devam edeceğim ve günün birinde harika görsel şovu olan büyük bir konser hedefim var. 

Röportaj: Alper Ergez 

Alper Ergez'in fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ