🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

SURVIVOR'IN YENİ VERSİYONU LITW

Yönetmen fortuna Zafer ve Türkiye'nin en iyi makyaj tasarımcılarından biri olarak gösterilen Pınar Aktaş, uluslararası platformlarda da aranılan isim oldu. Endemol International'ın RTL için hazırladığı dünyaca ünlü reality dating yarışması (Survivor'ın çiftli versiyonu) LOVE in the WILD ekibiyle Antalya Olympos'taki çalışmaları başarıyla tamamlandı. Hollanda'nın dünyaca ünlü orijinal format üreticisi Endemol International, Survivor'ın çiftlerle yapılan yeni versiyonu için Antalya Olympos'u tercih etti. Dünyaca ünlü starlar Jenny McCarthy ve Froukje de Both'un sunduğu ve RTL, Amerikan NBC ve İngiliz ITV kanallarında da yayınlanarak büyük beğeni toplayan reality yarışma programında 100 kişilik Hollandalı ekiple çalıştık. Yeni formatta yarışmacı çiftler dünya turu ödülü kazanabilmek için zorlu şartlarda mücadele ettiler. 


fortuna Zafer ve Pınar Aktaş, dünyaca ünlü starlar Jenny McCarthy ve Froukje de Both'un sunduğu ve RTL, Amerikan NBC ve İngiliz ITV kanallarında da büyük beğeni toplayan reality yarışma programında görevini başarıyla yerine getirdi. Favori ünlü yarışmacılar Miss Hollanda Desiree van den Berg ve Miss Tunisia Leila arasında zor doğa şartlarındaki büyük mücadelenin galibi Leila ve Quintin çifti oldu. İkinci sırayı ise Desiree aldı. 



Çok fazla sorulduğu için açıklamakta fayda var. Endemol şirketi, format sattığı her ülkede bir şube açarak, o ülkenin vergisine tabii bir iş politikası belirlediği için Endemol Türkiye, Endemol Malezya vb. 100'e yakın yerel yapım şubeleri kurmuş. Fakat, format uygulamalarını Endemol International adı altında Hollanda merkezinden kendi bünyesinde yönetiyor. Yani, Endemol International'ın çekimleri Türkiye'de yapması haricinde ülkemizde izlediğiniz benzer format yapımcılarıyla (orijinal format sahibi olmasının haricinde) hiçbir alakası yok. Türkiye'de izlediğiniz Survivor vb. formatların hepsinin Endemol INTERNATIONAL şirketinden sezonluk olarak Acun tarafından Türkiye için kiralanmış olan 2. el yapımlar olduğunu belirtmek gerekiyor








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ