🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

fortunaTVᴴᴰ KANALI STARLARIN TELEVİZYONU

Türkiye'nin İlk Dijital TV Kanalı fortuna TVᴴᴰ Starların Televizyonu www.fortunaTV.com 1993™ BEN SENİN BİLDİĞİN KANALLARDAN DEĞİLİM. 
fortuna Medya çatısı altında 30 yıldır çizgisini hiç bozmadan istikrarlı yayınlarına devam eden fortunaTV com Web Sitesi ve fortuna TV Kanalı'nın bugünlere gelmesinde katkısı olan izleyicilerimiz ve okuyucularımıza sevgi ve saygılar sunuyoruz. Starlara yakışır 2022-23 vizyonumuzla kendimizi yeniliyoruz. 
Genel Yayın Yönetmeni fortuna Zafer ve Genel Koordinatör Pınar Aktaş 


fortuna TV Kanalı ve fortunaTVcom medya haber portalı 


FORTUNA TV KANALI 

★ İstanbul Mecidiyeköy merkezli, Alternatif Tematik Uluslararası Dijital TV Kanalı fortuna TV (FTV TÜRK) 7/24 kesintisiz HD yayın yapmaktadır. 1993'te ABD'den üzerinden Dünya'da ilk dijital tv yayıncılardan biri olmakla birlikte, Türkiye'ye ilk dijital yayıncılığı tanıştıran da yine fortuna TV Kanalı olmuştur. fortunaTV, uluslararası bir çok yayın platformu ve çok çeşitli yayın mecralarından beslenerek izleyicisini milyonların üstüne taşımıştır. Yabancı ülkelerden çok sayıda izleyicimiz olduğunu göz önünde bulundurarak TV ekranımız Türkçe-İngilizce dilindedir. Her dönem kendini yenileyen ve ilklerin öncüsü olan fortuna TV Kanalı 2022-23 vizyonunda, ''Starların Televizyonu'' ana fikriyle ''Ünlüler, Yaşam, Magazin, Sanat, Güzellik, Moda, Müzik, Sinema, Spor'' içeriklerini starların katılımıyla televizyon ekranına yansıtıyor. Çünkü, ''Ben Senin Bildiğin Kanallardan Değilim.'' 


FORTUNA TV COM MEDYA HABERCİSİ WEB SİTESİ 

★ Televizyon kanalımızla birlikte 1993'te eş zamanlı olarak faaliyete geçirdiğimiz fortunaTVcom internet sitemiz ''Televizyon Dergisi'' formatında Türkiye'de ''Televizyon Sektörüne Yönelik Haberler'' veren ilk medya haber sitesidir. 30 yıldır istikrarlı yazılarıyla televizyon dünyasının en güvenilir yayıncılık haberlerinin tek kaynağı konumundadır. Özellikle, yeni kurulacak olan her televizyon kanalı ilk olarak fortunaTVcom yazılı haberleriyle piyasada duyulmaktadır. Farklı mecralarda gördüğünüz medya haberlerinin hemen hepsinin haber kaynağı fortunaTVcom olmaktadır. İşte bu yüzden ''Medyanın İlham Kaynağı'' konumundayız. 

Yazılı haberlerimiz, ''Medya Habercisi, Ünlüler, Magazin, Yaşam, Sanat, Güzellik, Kozmetik, Moda, Müzik, Sinema, Spor' formatlarında alıntısız özel makalelerle sektörün gelişimine yönelik bilgiler veriyor. Görsellerle desteklediğimiz web sitemizdeki haberler bilgilendirici ve net içeriğini açıklar biçimdedir. Bizimle aynı kategoride görünen medya web siteleri ''Kim kiminle aşk yaşıyor, kim soyunmuş'' peşinde koşarak tık almaya çalışırken, biz bir tık fazlası için yanıltıcı haber başlıklarına yer vermiyor ve galerilerle kadınları obje olarak kullanmıyoruz. Sırları açığa vurmuyor ve yorumları arkadan konuşmadan samimiyetle yazıyoruz. Televizyonculuğun ilham kaynağı fortunaTVcom, haber dili yerine, televizyon dergisi formatında serbest yazı stili kullanıyor. 


★ (2005) ''Gelecekte İNTERNET ortamı, gazete, radyo ve televizyonlardan çok daha fazla kullanılmaya ve etkili olmaya başlayacak. İnternette geçirdiğiniz vakitle, televizyon gibi diğer tüm mecralarda geçirdiğiniz vakti hesaplarsanız, İNTERNETİN büyük bir farkla önde olduğu ortaya çıkacaktır. Gelecek, dijital internet yayıncılığındadır.'' diyerek teknolojik değişime giriştiğim bu yolda, patronları zengin etmekten vazgeçip, kendi televizyonuma yatırım yaptım.  
Genel Yayın Yönetmeni fortuna Zafer 

FORTUNA TV HD CANLI YAYIN İZLE 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ