🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

EN İYİ MAKYAJ MALZEMELERİ | PINAR AKTAŞ

Pınar Aktaş Makyaj Artisti 05547445417: Makyaj ve makyaj ürünleri hanımların her zaman vazgeçilmezi oldu. Makyaj yapma meraklılarının yanı sıra, makyaj malzemeleri sevdalıları da iyice arttı. Hemen her gün bana sık sık sorulan sorulardan bir tanesi; ''Hangi makyaj malzemelerini kullanıyorsunuz?'' şeklinde oluyor. Kişiye özel makyaj eğitimimde hangi markaları kullanmanız gerektiğini, ürün tanıtımlarını ve doğru malzeme seçiminin nasıl yapıldığını tüm detaylarıyla öğrencilerime öğretiyorum. Siz de eğitim için Buraya tıklayın detaylı bilgi edinin. 

Bu yazımda ise, sektöre yeni giren makyözler ve hanımlar için, makyaj malzemesi tercihlerimi ele alıyorum. O kadar çok ilgi çekti ki şu anda en çok okunan yazı haline geldi. Profesyonel makyözler, televizyon reklamlarında sıkça gördüğünüz her markayı tercih etmez. Bir makyaj markasının çok reklam yapıyor olması, onun profesyoneller için uygun olduğunu ya da kaliteli bir makyaj ürünü olduğunu göstermez. Tanıtım olsun diye makyözlere ürün veren markalar da var. Bu tür ürünlerin sırf tanıtımı olsun diye makyözlerin önermesini de doğru bulmuyorum. 

Ben belli bir kalitenin altına asla düşmüyorum. Markası etiketi ne olursa olsun, çok reklam yapıyor diye hemen gidip almıyorum. Sokakta satılan ürünleri de kesinlikle kullanmam. AVM'lerde mağaza açan her markayı da tercih etmiyorum. Ürün alana makyaj bedava kampanyaları da sadece bir pazarlama tabii ki. Bir de, merdiven altı ürünlere kendi isim etiketini bastırarak ''Kendi makyaj markam'' diye piyasada türeyenler var. Ünlülerle reklam yapan bu tür kişilerin ürünlerinden de kesinlikle uzak duruyorum. Bu konuda oldukça bilinçli ve seçiciyim. 



Doğru ürünler kullanıldığı sürece her makyözün kendine yakın hissettiği malzemeler ya da markalar vardır. Bende de aynı şekilde, hem bana göre iyi olduğunu hissettiğim, hem de kendime yakın bulduğum iyi markalar var. Bazı makyözler gibi, markalarla ürün anlaşması yaparak, müşterilerime; ''ille de bunu kullanın'' demiyorum. AVM'lerde müşterilere ürün satmak için ''Ücretsiz makyaj'' adı altında yapılan promosyonlara da katılmıyorum. Tek bir markaya bağlı kalmadan çok iyi sonuçlar aldığım, dünyanın en iyi markalarının en kaliteli kozmetik ürünlerini kullanıyor ve tavsiye ediyorum. 



MAKYAJ ÖNCESİ 
Özellikle makyaja başlamadan öncesi çok önemlidir. Cilt bakımı, tonik, temizleme sütü, temizleme jeli, serumlar, göz çevresi ve nemlendirici, makyaja başlamadan önceki temel ihtiyaçlarımızdır. Bunda da marka adı vermek yersiz olur çünkü her marka her cilde iyi gelmeyebilir. Başarılı olduğuna inandığınız uzmanlardan destek alarak cilt tipinize göre malzemeleri seçmelisiniz. Bu şekilde hangi ürünün cildimize daha iyi geldiğini anlarız. 


EN İYİ MAKYAJ ÜRÜNLERİ 
Eveeet sıra geldi makyaj malzemelerine! Ben selektif tüm markaları seviyorum. Tek markaya bağımlı kalmadan hepsinin içerisinden kullandığım farklı ürünler var. Tek markaya bağlı kalırsanız hata edersiniz. Makyaj malzemelerinin vereceği sonucun cildinize göre farklılık gösterdiğini unutmayınız. Selektif markaların hepsi çok güzel ürünlere ve seçeneklere sahip. Sizler, bütçenize uygun fiyatlarda makyaj aynanızın çekmecesini doldurabilirsiniz. 

Fakat biz profesyonel makyözler, ürünlerin fiyatlarının yüksek olmasına bakmadan, en iyi malzemeyi tercih etmek zorundayız. Şunu tekrarlamak istiyorum ki; ''Makyöz kendine yakın hissettiği ürünleri seçip kullanır. Ben, sizlerden gelen yoğun isteğe dayanarak örnekler verdim. Ne kadar iyi makyaj yaparsak yapalım, en önemli yardımcılar, kaliteli ve doğru makyaj malzemeleridir.'' Kişiye özel makyaj eğitimimde hangi markaları kullanmanız gerektiğini, ürün tanıtımlarını ve doğru malzeme seçiminin nasıl yapıldığını tüm detaylarıyla öğretiyorum. Buraya tıklayın detaylı bilgi edinin. Hayatınızın en güzel makyajlarını yapmanız ve yaptırmanız dileğiyle. 


Türkiye'nin her şehrinde bulunduğunuz yere gelip dünyaca ünlü markalarla steril makyajınızı yapıyor ve sizi özel gününüze hazırlıyorum. Cildinizi riske atacak alerjik durumlara sebebiyet vermemek ve profesyonel bir makyaj için kendi kaliteme yakışan en iyi makyaj markalarını kullanmaktayım. 


Herkese güzellikler dilerim, PINAR AKTAŞ 

★ Profesyonel Makyaj Artisti Pınar Aktaş 
TLF: 05547445417 (tıkla direkt ara) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ