🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

ATV YENİ BİNASI TURKUVAZ YAYIN GRUBU


ATV, A Haber, A Spor, A2 TV, A News, A Para ve Minika TV başta olmak üzere bir çok yayın mecrasına sahip olan Turkuvaz Medya Grubu İstanbul Balmumcu'daki kiralık binadan taşınarak 5. Levent'teki modern binasına taşınmaya başladı. Ekim 2020 itibariyle tamamen yeni binadan yayınlar devam edecek. fortunaTV farkıyla yeni binadan görüntüleri yayınlıyoruz. 



ATV HD YENİ DİJİTAL PLATFORM TEKNOLOJİSİ 

Reytinglerde zirveye oynayan atv, dijital platformda yeni bir teknolojiye kavuştu. İzleyiciler artık, atv web sitesinden ve TV’den yayını geri alabilecek. Her ay 7 milyon ziyaretçisi olan atv web sitesi ve mobil uygulamaları, yeni tasarımıyla izleyicisinin kullanımına sunuldu. 



30 DAKİKA GERİ ALMA ŞANSI 


atv izleyicileri bundan sonra
atv web sitesinin yeni tasarımıyla birlikte sevdiği dizilere ve programlara çok daha rahat erişim sağlayabilecek. Ziyaretçilerine daha büyük görsellerle kullanım kolaylığı sağlayan yeni site tasarımı, dönemin trendi olan "kullanıcı dostu" özelliğiyle öne çıkıyor. Yeni tasarım sayesinde, tüm cihazlara uyumluluk gösteren atv web sitesi, birçok yeniliği de kullanıcıların beğenisine sunuyor. Site üzerinden izlenen atv yayını, 30 dakika geriye gidilerek izlenebiliyor. Aynı fırsat, televizyonda kaçırılan bir sahne için de geçerli. Bu yeni özellik sayesinde, siteye yeni erişilmiş olsa bile yayının 30 dakika öncesi de seyredilebilecek. atv izleyicileri için hazırlanan özel tasarımla güncellenen uygulama sayesinde izleyiciler, canlı yayına, sevdikleri dizilere, programlara, uygulamaya özel videolara ve herkesten önce izleyebileceği dizi fragmanlarına mobil cihazları üzerinden de kolayca ulaşabilecek.

İNTERAKTİF YAYINCILIK 


atv, yeni bir mobil uygulamayı da izleyicileriyle buluşturdu. a+ uygulaması sayesinde izleyici, artık televizyon ekranıyla etkileşim halinde olacak. Yayınlara dahil olunabilecek uygulama ile anketlere katılıp, yarışmalara başvuru yapabilecek. Kim Milyoner Olmak İster'in sorularını cevaplandırarak kendini test edebilecek. Canlı yayımlanan programlarda anında merak ettiği soruları da sorabilecek.

ATV KLASİKLERİ DE UNUTULMADI 


"Dizi atv'de izlenir!" mottosuyla bütünleşen atv'nin klasikleşmiş dizileri de unutulmadı. Özlenilen dizilerin bölümleri, fotoğrafları, videoları ve çok daha fazlası yeni sitede yerini aldı. Avrupa Yakası, Karadayı, Sıla gibi birçok atv klasiği, ilk bölümünden finaline kadar izlenebilecek. atv'nin sevilen dizilerinin oyuncuları ile ilgili tüm bilgiler tek bir yerde toplanacak. İzleyiciler ana sayfa üzerinden istenilen oyuncunun biyografisine kolayca erişilebilecek. Uygulama Google Play Store ve Apple Store'dan ücretsiz indirilebilecek.




ATV HAKKINDA İLK HABERİMİZ 

''Aktüel Televizyonu'' adıyla 1993 yılında Dinç Bilgin tarafından kurulan aTV kanalı, 2002 yılında Ciner Grubu'na geçen ve 2013 sonuna kadar da Çalık Holding'e bağlı olarak yayın hayatını sürdüren ulusal bir televizyon kanalıdır. atv, 4 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatlı yayına geçmiştir. Çalık Grubu bir süredir ATV'yi elden çıkarabilmek için bazı görüşmeler yapmış ama sonuç alamamıştı. 20 Aralık 2013 tarihinde Kolin Grubu'yla yapılan görüşme olumlu sonuçlandı. Böylece ATV kanalı, Kolin Grubu'nun oldu. Kolin Grubu, bazı dergileri & radyoyu kapatma kararı aldı. Bu değişimle birlikte yeni çalışmalar da başlamış oldu. HD kaliteli yayını ile beğeni toplayan A Haber ardından TürkSat 4A ile birlikte A SPOR Kanalı yayına başladı. Büyük beğeni toplayan kanal, yükselişe geçti. Gelişmeleri takip ediyoruz.

4 yorum:

  1. Adsız26.9.20

    Bugün A Spor'un stüdyo ve grafikleri değişti.Yavaş yavaş taşınmaya başladılar galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın yeni yerde olacaklar. (Pazartesi)

      Sil
    2. Adsız28.9.20

      Teşekkür ederim.Tün Turkuvaz kanallarının stüdyo ve grafikleri değişti bugün itibariyle.

      Sil
  2. Adsız26.9.20

    ATV Ana Haber ve A Haber stüdyosu da değişti.Büyük ihtimal geçici stüdyo.Yakında yeni binaya taşınırlar umarım.

    YanıtlaSil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ