🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

EKREM PEHLİVANOĞLU SPORDA fortunaTV'de

Spor yazıları ve maç yorumlarıyla Spor Uzmanı Ekrem Pehlivanoğlu fortunaTV için Dünya Kupasını izliyor. Bilgi birikimiyle ekranlarda beğeni toplayan Pehlivanoğlu, futbol ve spor yorumlarını fortunaTV için yapıyor. 


EKREM PEHLİVANOĞLU KİMDİR? 

1990 yılında Gazi Osman Paşa Spor Kulübü'nde minik kategorisinde futbol oynadıktan sonra 1993 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nde (İstanbul Başakşehir) Yıldız, B Genç ve A Genç kategorilerinde oynayarak A Takıma yükseldi. Bu dönemde bir çok değerli antrenörlerle çalıştı. Çeşitli takımlarda oynadıktan sonra Üniversite yıllarında futbolu bırakmak zorunda kaldı. Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Lefkoşa/ K.K.T.C Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü (Burslu) mezunu olan Ekrem Pehlivanoğlu 2007'den beri Beden Eğitimi öğretmenliği yapıyor. Antrenör olarak görev aldığı okul takımlarında Futbol, Basketbol ve Voleybol branşlarında 9 adet ilçe birinciliği, 3 adet ilçe ikinciliği, 2 adet ilçe üçüncülüğü bulunmaktadır. 

2016-2017 Türkiye Futbol Federasyonu Gelişim Ligleri Müsabaka Koordinatörlüğü Başarı Belgesi sahibidir. Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi branşlarıyla birlikte, bazı kurumlarda Fitness ve Vücut Geliştirme eğitmenliği ve birebir özel dersler (yaşam koçluğu) vermiştir. TFF Grasstroos C Lisans Belgeli futbol antrenörüdür. Türkiye Futbol Federasyonu’nda Müsabaka Koordinatörlüğü, Organizasyonel Değerlendirme ve Scouting ekibinde faal olarak yer almıştır. Yaz ve kış spor okullarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları, Başakşehir Belediyesi ve Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği spor organizasyonlarında birçok branşta faal olarak görev almıştır. 



Spor uzmanı olarak televizyon kanallarının canlı yayınlarına konuk olmaktadır. Spor, sağlık ve beslenme ile ilgili, çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin fiziksel ve zihinsel gelişim süreçlerinde sporun faydaları üzerinde bir çok konuşmalar yapmıştır. Bazı özel kanallarda da İngiltere Premiere Lig Futbol Yorumculuğu yapmıştır. Spor yazıları ve maç yorumlarıyla Spor Uzmanı Ekrem Pehlivanoğlu fortunaTV için Dünya Kupasını izliyor. Bilgi birikimiyle ekranlarda beğeni toplayan Pehlivanoğlu, futbol ve spor yorumlarını fortunaTV için yapıyor. 


Ekrem Pehlivanoğlu'nun fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN. 

1 yorum:

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ