🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

CANAL + M7 GRUBU FILMBOX SPI INTERNATIONAL'I ALDI

SPI International / FILM BOX, Polonya ve Portekiz merkezli olsa da Türk ekibiyle dikkatimizi çekiyordu. Uzun süredir Türkiye ofisi de bulunan SPI International / FILMBOX, Türk drama serilerine ve filmlerine adanmış yeni bir Dünya çapında TV ağı olan Timeless Drama Channel'ı (TDC) başlatmıştı. Logo ve isim değişikliğine giden kanal, TDC Timeless Dizi Channel oldu. Yeni gelişmeye göre Canal + M7 Group, SPI International'ın tüm hisselerini almaya karar verdi. 


TDC TIMELESS DİZİ CHANNEL 

SPI International / FILM BOX, Türk drama serilerine ve filmlerine adanmış yeni bir Dünya çapında TV ağı olan Timeless Drama Channel'ı (TDC) başlatmıştı. Logo ve isim değişikliğine giden kanal, TDC Timeless Dizi Channel oldu. SPI / FILMBOX CEO'su Berk Uziyel; ''SPI'nin yepyeni Timeless Dizi Channel'ı, büyük bütçeli drama ve dizileri seven, kitlelerinizi ve abonelerinizi cezbedecek olan herkese hitap ediyor'' diyor. Bu gösteriler artık Orta ve Doğu Avrupa, Güney Afrika, Asya ve Latin Amerika'daki yeni bölgeler için talep ediliyor. Bu nedenle SPI International, TV sektöründe rekor kıran en kaliteli Türk dizileriyle lineer bir HD kanalı sunarak yanıt veriyor. 


Dünya'da milyonlarca izleyici Türk dramaları ve aksiyon serilerine çok ilgi gösteriyor. SPI / FILMBOX, dünyaca ünlü TV kanalı portföyünü, Kurt Seyit ve Şura, Karadayı, 20 Dakika, Son gibi uluslararası üne sahip premium dizilerin yer aldığı Timeless Drama Channel (Türk Dizi Kanalı) ile genişletiyor. TDC, HD olarak yayınlanıyor ve şu anda DTH platformları, kablo ağları, mobil ve Smart TV ve dünya çapında OTT servislerinde dağıtıma açık. (Yeni bilgi gelişinde haberimiz güncellenir) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ