🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

HABİTAT TV BELGESEL KANALI 3.YIL

Haberci isimli programıyla televizyonların en değerli yapımlarından birine imza atan Coşkun Aral, 2006'da Digitürk için İZ TV kanalını kurmuştu. 2020 yılına kadar başarılı çizisini devam ettiren İZ TV'yi devreden Coşkun Aral'ın bir süredir yeni bir tv kanalı için arayışta olduğunu biliyordum. Habitat TV'yi önce sosyal mecralarda başlattıktan sonra lisans ve frekans işleri için alt yapıyı hazırlıyorlardı. 

Biz de Habitat TV'nin kuruluş sürecini erkenden duyurup işlerini aksatmayalım diye bir şeylerin netleşmesini beklemiştik. 2021'e Habitat TV ile girdik. Habitat TV belgesel kanalı 11 Ocak 2021'de öğlen 16.00 saatlerine doğru yayına başladı. Sıkmadan parça parça çok güzel içeriklere yer veren kanalın her geçen gün izleyicisi artıyor. 


Habitat TV 2021'e bir hafta kala uydu yayınlarına geçerek Türksat ve TiviBu platformu üzerinden sinyal vermeye başladı. Coşkun Aral'ın ''Haberci'' programına da yeniden başlayacağı tematik kanalda, macera, geziler, tarih, sanat, müzik, biyografi, teknoloji ve bilim, yoga, kitap, başarı öyküleri ve ayrıca sosyal medyaya video içerikleri hazırlayan gençlere fırsat tanıyacak bir yayın anlayışı var. 

Habitat TV Frekansları: 
Türksat 11853 Yatay (H) 25000 
Tivibu 2. kanal ve 100. kanal 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ