🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

TARİH TV İLK TARİH TEMALI KANAL

Tarih TV, Türkiye'nin ilk tarih temalı kanalı 30 Ağustos 2022'de yayına başladı. Çok seviyorum böyle işleri. Farklı konseptler seçilerek yapılan tematik yayınların daha da artmasını istiyoruz. ''Sadece Gerçekler'' sloganıyla tarihe ışık tutan Tarih TV, uzun yıllardır Sinema TV kanalları olarak bildiğimiz kurumun bir parçası ve en yeni üyesi. Ferik Faruk Boyacıoğlu'nun ''Zamanda Yolculuk Başlıyor'' diyerek lanse ettiği yeni belgesel kanalı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yayına başladı. 

İlk imaj olarak, canlı yayınlarla başladıkları stüdyo tasarımının biraz albenili olmasını beklerdim. İki koltuk atıp led ekran önünde karşılıklı sohbet edilen bir imajla çıkış yapmak pek de etkileyici olmadı. ''İlerleyen zamanda daha da değişir ve güzelleşir'' demiştik ve kısa sürede çok güzel işler çıkarmaya başladılar. İlk haftasında ekrana gelen belgeseller harika. Eskiye ait orijinal görüntülerin yer aldığı yapımlar doyurucu oluyor. Düşük SR yayın yapıldığı için biraz görüntü kalitesi tatmin etmiyor ve artması lazım. Bütünüyle güzel bir kanal oldu Tarih TV (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir)


TARİH TV VİZYONU TANIDIK YÜZLER, YENİ SÖZLER 

Ufuk açan stüdyo sohbetlerinden özgün yapımlara, çarpıcı bilgi ekranlarından ses getirecek belgesellere uzanan zengin içerikler, Tarih TV ekranlarında. Prof. Dr. İlber Ortaylı, Pelin Batu, Nuray Mert, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Prof. Dr. Ahmet Kasım Han, Prof. Dr. Burak Küntay, Koray Şerbetçi, Gürkan Zengin, Nezih Başgelen, Yaşar Taşkın Koç, Mehmet Hakan Kekeç, Başak Koç gibi birbirinden değerli pek çok isim, farklı formatlardaki programlarla Tarih TV’de izleyici karşısına çıkacak. Tarih TV'nin danışmanları Prof. Dr. Ahmet Taşağıl, Prof. Dr. Feridun Emecen, Prof. Dr. Cezmi Eraslan ve Nezih Başgelen. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Bağçeci, Program Müdürü Yavuz Sinangil, Proje Koordinatörü ise Kemal Soğukdere. 

Tarih TV Frekansları:
TiviBu 2-101,
KabloTV 51,
TV+ 96,
www.tarihtv.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ