🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

KNL T İSMİ TEVE TÜRK KANALI OLARAK DEĞİŞTİRDİ

Bu haber ilk defa fortunaTV'de: Ankara merkezli KNL T Televizyonu, enerji, maden, inşaat, turizm alanlarında 1958'den beri faaliyet gösteren Çelikler Holding'e ait. Elazığlı iş insanı Tahir Çelik'in yönetim kurulu başkanı olduğu Çelikler Holding, medya yatırımı için bir süredir hazırlıklar yapıyordu ve RTÜK lisansını almıştı. 

Biz kanalın kurulumundan uzun süredir haberdarız ama yazmak için bir süre gelişmeleri bekledik. Haberimizi yayınladığımız anda fortuna TV etkisini gösterdi ve Haber 99 ismi KNL T (Kanal Türkiye) olarak yenilendi. KNL T Genel Müdürü Bahtiyar Ersoy, Elazığ Kanal 9, Kütahya Kanal 43 ve Kütahya TH Türk Haber genel müdürlüğü yaptı. Yayında ilk izlenim olarak sempatik bir kanal olduğunu düşünüyorum. İzlenecek bir şeyler bulabileceğiniz güzel bir kanal oldu. Fakat kanalın ismiyle yayın içeriği çok tezat. İsmine göre bir haber kanalı ama içerikler haber kanalı içeriği değil. ''Bu yüzden de isminin ve logosunun değişeceğini düşünüyorum'' demiştim ve Teve Türk ismi RTÜK'ten onay aldı. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir) 


TH TÜRK HABER TV / KNL T HAKKINDA İLK HABERİMİZ 

Uzun süredir uyduda ve platformlarda TH Türk Haber TV olarak yayın yapıyor. Logosunun alelade olmasından anladığım kadarıyla TH Türk Haber Kanalı, kısa süre sonra KNL T olarak karşımıza çıkabilir. Haber kanalı gibi görünse de, genele hitaben içerik yayınlayan kanalda film bile var. Bence temiz bir yayın yapıyorlar. Öğle saatlerinde güzel aktüel programları var. Yani isim ve logo KNL T olarak değişirse güzel bir imaj olabileceğini düşünüyorum. Her iki kanalın da künyesinin aynı olması bu ihtimali güçlendiriyor. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir) 


Kanalın, Haber 99 adından da anlaşılacağı üzere haber odaklı bir yayını olacaktı ama ismi KNL T olarak değişince içerikte de bir farklılık olacaktır. Ankara'dan yayına başlaması beklenen kanalla irtibata geçildiği zaman ''Bizim böyle bir kanaldan haberimiz yok'' cevabı alınması da enteresan bir durum. ''Umarım lisansı alıp, yayına başlamadan satmak gibi bir düşünceyle yola çıkılmamıştır'' diyerek uyardığımız ve bu haberi yaptığımız gün, Haber 99 ismi Kanal Türkiye (KNL T) olarak değişti. Yani artık kanalın ismi KNL T oldu. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir) 

HABER 99 / KNL T TV ADRESİ FREKANS: 
www.Haber99.net 
www.TurkHaberTV.com 
Türksat: 12685 Pol: Dikey (V) 30000 
Digitürk: 59. Kanal 
KabloTV: 75. Kanal  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ