🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

OYUNCU ÇİSİL ORAL SENARYO HAZIRLIYOR

Hayat Bilgisi ve Teyzanne dizilerinden sonra TV8,5'da sunduğu programlarla beğeni toplayan Oyuncu, Yazar, Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetmeni Çisil Oral'ı yakından tanıyalım. 

Çisil Oral, Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunu ve ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi Yaratıcı Yazarlık Bölümü'nden de mezun oldu. Pera Güzel Sanatlar'da oyunculuk eğitimine başladığında ise Hayat Bilgisi dizisinde ''Kikirik'' rolünü almasıyla okulu dondurarak ekranlara devam etti. Kariyerine Kaynanalar dizisinde küçük bir rolle başlayan ve sonrasında Hayat Bilgisi dizisi, Beşinci Boyut dizisi, Tarık ve Diğerleri dizisi, Adab-ı Muaşeret filmi, Teyzanne dizisi, Adanalı dizisi ve Mucize filmi ile yıllardır oyunculuğa devam ediyor. Şu anda senaryosunu yazdığı sinema filminin ve tiyatro oyunlarının hazırlık çalışmalarına başlayan Çisil Oral yeni sezonda televizyon programlarıyla ekranlara da devam edecek. 


OYUNCU ÇİSİL ORAL'IN BASIN DANIŞMANI ALPER ERGEZ OLDU 

Başarılı yazar ve oyuncu Çisil Oral, yeni nesil medyanın başarılı isimlerinden Alper Ergez ile çalışmaya başladı. Senaryosunu yazdığı sinema filminin ve tiyatro oyunlarının hazırlık çalışmaları nedeniyle profesyonel bir ekiple çalışma kararı aldı. Bunun ilk adımını da basın-pr dünyasının deneyimli ve yenilikçi ismi Alper Ergez ile anlaşarak gerçekleştirdi. 
Oyuncu Çisil Oral’ın basın danışmanı Alper Ergez oldu. 

Röportaj: Alper Ergez 

Alper Ergez'in fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ