🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

SETKART CASTING OYUNCULUK AJANSI

setkart ajans 2009 yılında İstanbul'da kuruldu. Türkiye'de casting ajanslar ''set kart'' tanımını ilk kez setkart ajanstan duymuştu. SETKART Ajans; Yetenekler, meziyetler ve kariyerini gösteren bilgi kartoneti ile oyunculuk sektöründe sinema film dizi yapımcılarının rehberidir. 

★ setkart 2009™️ Sinema Dizi Film Reklam Oyuncu Ajansı başvuruları için tüm iletişim alanlarımızı kullanabilirsin. (Detaylar için buraya tıkla) 


Setkart casting ajans ön başvuruları için kriterleri incele. Ön başvuru için kendine ait fotoğraflar ve video linklerini e posta ile göndermeden önce mutlaka bu sayfayı okumalısın.

★ setkart, başvuran adaylar arasından sadece sınırlı sayıda seçtiği kişilere yer verecektir. Bu seni ayrıcalıklı yapar.

★ Ön başvurunun ardından seçilirsen, profesyonel fotoğraf ve videolarını hazırlarız. Bu fark yaratır.

★ Profesyonel materyallerini hazırladıktan sonra kariyerin boyunca kullanabileceğin ''setkart oyuncu kartını'' vereceğiz. Bu senin profesyonel imajındır.

★ Setkart casting üyelerinin fotoğraf ve videoları periyodik olarak televizyonumuzda da yayınlanacaktır. Bu senin için harika bir vitrindir.

★ Başvuru ardından seçilen oyuncu adayları arasından 2 kişiye yapımcımıza ait sinema filmimizde yer vereceğiz. Bu süper bir fikir. 

★ Oyuncu ve oyuncu adayı yeni yüzlerin materyalleri ''İsmi açık görünecek biçimde'' tüm setkart hesaplarından paylaşılacaktır. Bu seni piyasada tanıtır.

★ Gördüğün gibi, her şeyi biz hazırlıyoruz. Sen sadece dikkatimizi çekecek materyaller gönder. Kendine ait fotoğraflar ve video linklerini e posta ile bize gönder. İsim, şehir, telefon, instagram ve iletişim adresinle birlikte eğer varsa tecrübelerini bize yaz. Bu da bize lazım.

★ Başvurular e-mail ile alınmaktadır. Sana kolaylık olsun diye Instagram DM gönderebilirsin ama sonrasında yine mail göndermelisin. Bu dosyanı arşive ekler.

SETKART: ''Yetenekler, meziyetler ve kariyerini gösteren bilgi kartonetidir.'' 

★ setkart 2009™️ Sinema Dizi Film Reklam Oyuncu Ajansı 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ