🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

SERVET OPERASYONU ANTALYA (2023) FİLM

Filmin Adı:
Operation Fortune: Ruse de guerre (Servet Operasyonu: Savaş Hilesi) 
Yönetmen: Guy Ritchie 
Oyuncular: Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone, Kaan Urgancıoğlu, Bestemsu Özdemir, Aksel Üstün, Ozan Ayhan, 


Filmin Konusu: Dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için zorlu bir maceraya atılan bir ajanın hikayesini konu ediyor. M16 ajanı Orson Fortune, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından işe alınır. Bu süreçte CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda bırakılan Fortune, zengin bir silah tüccarının izini sürmeye çalışırken dünyayı dolaşmak zorunda kalır. 


SERVET OPERASYONU FİLMİNİN ÇEKİMLERİ TÜRKİYE'DE 

Hollywood yapımı ​''Servet Operasyonu'' filminin çekimleri Antalya'da yapıldı. Çekim sürecinde Antalya'dan sürekli fotoğraflar paylaşan oyuncular ve yönetmen, filmi 2023'ün ikinci haftasında vizyona hazırladı. Kaan Urgancıoğlu, Bestemsu Özdemir, Aksel Üstün, Ozan Ayhan gibi yerli oyuncuların da rol aldığı film Türkiye'de ilgi çekiyor. Ön izleme olarak fragmanda ve sonrasında filmde Antalya sahnelerine bolca yer verildiğini görebilirsiniz. Değerli abimiz Menderes Türel'in ABD ziyaretleri ve Hollywood yapımcılarını davet etmesinin yanı sıra, Antalya'da çekilecek olan filmlere ödenek ayrılacağını duyurmasından sonra filmcilerin şehre ilgisi artmıştı. Antalya'daki otel sahipleri de sinema sektörüyle daha yakın ilişki içerisinde olmaya başladılar. Bütün bunların Menderes Türel'in yansıması olduğunu söylemeden geçmemeliyiz. Yeni yapımlar da gelmeye devam edecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ