🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

NEZİH CİHAN AKSOY SİNEMA SETİNİ ÖZLÜYORUM

''Sana Bir Sır Vereceğim'' ve ''Kiraz Mevsimi'' dizilerinin yanı sıra ''Taksim Hold’em'' sinema filminde rol alan aktör Nezih Cihan Aksoy'a, sinema filmi projesi için mikrofonlarımızı uzattık. Aksoy: ''İyi ki yaptım'' dediğim işlerden bir tanesi. Herhalde en çok ta sinema filmi setini özlüyorum. Sinema filmi setinde çalışmak gerçekten çok çok başka bir şey. Bir süredir Harika Uygur ile çalışıyorum. Çok eğlenceli, çok öğretici''  dedi. 

Bugüne kadar çeşitli projelerde rol alan oyuncu Nezih Cihan Aksoy, oyunculukta kurallarınız var mı soruma şöyle cevap verdi: 

''Asla diye bir kavram yok bende. Hiçbir şeye böyle asla diye yaklaşmam. Hikayeye bakarım. Karakterin hikaye içindeki yerine bakarım. Benim kariyerime katkısına bakarım. Değerlendiririm, ve böyle bir şekilde geliyorsa zaten heyecan verici bir yön vardır. Baştan itibaren oynama meyli gösterebilirim. Dolayısıyla heyecanlanırım. Öyle bir hayırım yok yani. Asla diye bir kavram yok bende. Hiçbir zaman da olmayacak'' dedi. 


Nezih Cihan Aksoy bir proje için rol seçimlerini yaparken özellikle dikkat ettiği durumları şöyle açıkladı: ''Aslında ben seyircinin sevmeyeceği rolleri daha çok seviyorum. Onlar bana daha heyecan verici geliyor. Kötü gibi görünen ama zaafları olan, güçlü bir amacı olan, bu şekilde içinde farklı renkleri de barındıran, yani sadece siyah değil, safi kötü değil, o zenginliği de barındıran karakterleri oynamak bana çok daha çekici geliyor'' dedi. 

Seyircinin Sevmeyeceği Rolleri Daha Çok Seviyorum

Aksoy, bir projede beraber oynamak istediğiniz oyuncular var mı soruma ise şöyle cevap verdi: ''Kıvanç Tatlıtuğ gerçekten çok beğendiğim bir oyuncu. Onunla oynamayı isterim. Ayrıca Çetin Tekindor da çok büyük usta. Yıllar önce ''Kiraz Mevsimi'' dizisinde Nilperi Şahinkaya'yla beraber çok sahnemiz olmuştu. Çok beğendiğim bir kadın oyuncu. Onunla da tekrar bir araya gelmek beni çok heyecanlandırır'' dedi.

Röportaj: Alper Ergez 

Alper Ergez'in fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ