🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

KIVILCIM URAL: İSMİMİ AYSEL GÜREL KOYMUŞ

Kıvılcım Ural müzik piyasasındaki varlığını her geçen gün daha da fazla artırırken yeni şarkısı ''Ama Ben Mafyayım'' hakkındaki bilgileri ve kendisini bana anlattı. 


İsminizi Aysel Gürel’in koyduğunu nasıl öğrendiniz? 

''Bir gün sabah okula giderken yolda öğrendim. Hayal gibi… Daha hava aydınlanmamışken Aysel Gürel’i gördüm. Kendisi aramızda olmadığı için daha da dikkatli bahsetmek gerekir. Nurlar içinde uyusun. Aysel Gürel'in yanına gittim. İsmimi sordu; ''Senin adını ben koydum. Sen Fikret’in kızısın' dedi. Bu hikayeyi küçüklüğümde de duymuştum ama öyle kalmıştı. Meğer ailelerimiz arkadaşlarmış’’ 


Kıvılcım Ural; ''Biz albümün kayıtlarını bitirdikten sonra bir gece bir anda aklıma gelen bir hikayesi var. Müziğini daha önce bulmuştum ama sözleri yoktu. Aynı müzikle bir anda bu söz dizilimini oluşturdum. 'Ama Ben Mafyayım' şarkısı, aşkın bir insanı getirebileceği en psişik duyguları tiye alıyor. Onunla dalga geçiyor. Klipte de özellikle bu tiye alma durumundan konsept oluşturduk. Barbie gibi giyinmiş, elinde golf sopası kartondan bir adamı oradan oraya taşıyan, en sonunda onu golf sopasıyla patlatan genç bir kadın mafya olarak görüyorsunuz beni. Böyle mafya olur mu? Olmaz tabii'' şeklinde konuştu. 

Röportaj: Alper Ergez 

Alper Ergez'in fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ