🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

SEÇİL GÜR: HER TÜR MÜZİĞİ İCRA EDİYORUM

Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Seçil Gür, sorularımı yanıtladı. Ünlü şarkıcı, müzik tarzıyla ilgili olarak, her tür müziği sevdiğini ve iyi icra ettiğini söyleyerek, hayatından, kariyerinden ve projelerinden bahsetti. 

''Dinleyicilerimle bir araya geldiğim ilk günden beri söylediğim ve arkasında durduğum bir tarzım var. Bir tarzın temsilcisi olmadığımı, her tür müziği iyi icra ettiğimi düşünüyorum. Kalbimle enerjimin tuttuğu her şarkıyı da dinleyicilerimle paylaşıyorum. Bu pop olur, arabesk, jazz ya da rock. Müziğin her türünü seviyorum ve farklı türden müzik dinleyen insanlarla buluşmak bana keyif veriyor'' dedi. 


Sezen Aksu’ya ayrı bir hayranlığının olduğunu belirten şarkıcı, ''Sezen Aksu’ya hislerim hayranlıktan öte, omzuna yaslandığım ve yol aldığım bir melek, onunla emeklemeye başladım ve yürümeyi öğrendim. Bir değil, bütün şarkılarını söylemek isterim. Cover değil de yorumlamayı arzu ederim'' dedi. 

Özel hayatınızla ilgili çok şey yazıldı çizildi. Hatta reklam olduğunu bile söyleyenler oldu. Son kez konuşacak olsanız neler söylemek istersiniz? 

''Geçmişle ilgili konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gözüm gönlüm gelecek güzel günlerde olsun.'' diyerek, hedefinin hep daha çok kişiye ulaşabilmek olduğunu söyleyen başarılı şarkıcı, ''Şimdilik hedefim 80 milyon'' dedi. 


Röportaj: Alper Ergez 

Alper Ergez'in fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ