🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

YABANİ DİZİSİ'NİN UMUT'U RAMİZ MULLAMUSA AYRILIYOR MU

Sanat ve Magazin haberleri, gala geceleri, ödül törenleri, davetler ve şov dünyasından güncel haberler. 

YABANİ DİZİSİ'NİN UMUT'U RAMİZ MULLAMUSA DİZİDEN AYRILIYOR MU? 

Türk dizi ve film izleyicileri için tanıdık bir yüz olan Ramiz Mullamusa, genç yaşına rağmen büyük bir yetenek olarak parlıyor. Arka sokaklar, Mahkum, Seni kalbime sakladım, Yüz yıllık mucize, Bursa Bülbülü, Yangın Günleri, Mahrem ve Kırmızı odada rol aldı. Büyük çıkışını mahkum dizisiyle yapan genç oyuncu, şimdide Yabani' dizisiyle karşımızda. Mullamusa, olağanüstü oyunculuğu ile bu dizide de izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Kısa sürede sektörün önde gelen yapımcılarının ve yönetmenlerinin dikkatini çeken Mullamusa'nın hayat hikayesi, bir film senaryosunu aratmayacak kadar ilgi çekici. 

Kendisini tanımaya başladığınızda, yeteneklerinin sadece dizi setleriyle sınırlı olmadığını göreceksiniz. Kendi hikayesi, onun televizyon dünyasındaki yükselişinin ötesinde, hayatın sıra dışı dönemeçleri ve karar anlarını anlatıyor. Zor günler geçiren en son 6 şubat 2023 Kahramanmaraş depreminde akrabalarının çoğunu kaybeden ailesinin de evi yıkılan Mullamusa, yeni projelere sıcak bakıyor. Yabani dizisine sürpriz bir şekilde veda eden Mullamusa “her sonun bir başlangıç olduğunu vurguladı. Yeni projeleri değerlendireceğini açıklayan genç yetenek; dizi ve reklam tekliflerinin önceliği olduğunu belirtti. 


1923 MÜZİKALİ PSM SAHNESİNDE 

Cumhuriyetin kahramanların anısına saygıyla icra edilecek “1923 Müzikali”, 28 Aralık’ta İstanbul Zorlu PSM’de seyirci karşısına çıkacak. 100 kişilik kadrosuyla, tarihimize ışık tutan destansı hikayesiyle kalplerimize dokunacak. Genç, yaşlı, çocuk, kadın ve erkek nice isimsiz Cumhuriyet kahramanının yarattığı Millî Mücadele serüvenini müzik, dans, muhteşem sane tasarımı ve multimedya şovu eşliğinde anlatan “1923 Müzikali”, 100 kişilik oyuncu kadrosuyla seyirci karşısında. 

Kurtuluş Savaşı Müzesi'ne yapılan okul gezisi sırasında ortadan kaybolan dört arkadaş, kendilerini bir anda Mustafa Kemal'in Millî Mücadele'yi başlattığı Bandırma Vapurunda bulurlar. Bandırma'yı sarsan dalgalardan Meclis'in açılışına, Büyük Taarruz'dan Cumhuriyet'in ilanına uzanan kahramanlık destanı işte böyle başlıyor. İşte bu kahramanlık destanı, görkemli bir şekilde sahneye taşınıyor. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’ın yapımcılığını üstlendiği, Yekta Kopan’ın hikayesini yazdığı müzikalin yönetmenliğini Mehmet Ergensld Lerzan Pamir üstleniyor.


HABER: U.KIVANÇ TERZİOĞLU 

Kıvanç Terzioğlu'nun fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ