🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

JEFFREY EPSTEIN PEDOFİLİ DAVASINDA ÜNLÜLER LİSTESİ

Matematik öğretmeniyken bir anda milyarder olan Jeffrey Epstein, Amerika'da cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı suçlarıyla yargılanıyor. Virgin Adaları'nda kendisine ait adası olan Epstein yargılanırken  hapishanede ölü bulunmuştu. Güvenlik kameralarının devre dışı olması ve görevlerinin uyuduğunun belirtilmesi büyük bir şüphe olsa da, intihar açıklaması yapıldı. 


Jeffrey Epstein'ın mağdurlarından Sarah Ransome'un açıklamaları herkesi şok etti. ''10 yaşımdayken bu ağa düştüm. 17 senedir o zindandaydım. Günde 3 kez tecavüze uğradığım oluyordu. O adadaki tek kız ben değildim. Orası tecavüze uğrayan kızlarla doluydu. (Epstein'ın ortağı ve sevgilisi) Ghislaine Maxwell ölmeli'' dedi. 


Epstein'ın özel jetinin isminin ''Lolita Express'' olması ayrı bir şüphe konusu. ''Genç kızları adasına taşıyan uçak'' anlamına gelen bu ismi kullanması çok ilginç. Davadaki iddialara göre, adaya fuhuş için özel seferler düzenlendiği söyleniyor. 


Epstein listesinde o kadar çok ünlü var ki, Türkiye'ye uzanmış olması mümkün mü diye soru işaretleri oluşuyor. Hangisi pedofili ve cinsel saldırı suçlarına karıştı o henüz çözülmüş değil. Fakat isimler şok edici. 


Olay o kadar çok büyüdü ki, devlet başkanlarından sanatçılara kadar uzandı. İngiltere sosyetesinden olan sevgilisi ve ortağı Ghislaine Maxwell'in Jeffrey Epstein'la ilgili suçlamaların arka planını bilmemesi mümkün mü?  Tabii ki değil. Bu dava çok daha derin yerlere gidecektir. 


İlk kez 2008'de çocuk istismarından mahkum olan Epstein, günlük hayatını etkilemeyecek biçimde bir ceza almıştı ama o dönem pek ilgi çekmemişti. Yakın zamanda sosyal medyanın etkisiyle dosyalar yeniden alevlendi ve uluslararası bir boyut kazandı. 


HABER: HABER MERKEZİ 

fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLA. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ