🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

TV4 YENİ LOGO VE EKRAN DİZAYNI

Bu haber ilk defa fortunaTV'de: Türk Medya bünyesindeki TV4, Türkiye’nin en yeni Televizyonu” sloganıyla, 8 Temmuz 2013 Pazartesi günü yayına başladı. Haber kanalı 24 ve 360 TV'nin kardeş televizyonu TV4, eski Karamel TV'nin yerini aldı. Üç farklı kitleye bir arada yayın yapan Türkiye’nin tek kanalı olma hedefini taşıyan TV 4, yirmi dört saatlik dilimde, çocuklar için ''Karamel Kuşağı'', kadınlara yönelik olarak “Kadınlar Arasında” ve devamında ise “Herkes İçin TV” akışıyla yayın yapıyordu. 

2021 sonuna kadar IMDB’den yüksek puan almış, bol yıldızlı filmlerden oluşan özel sinema gösterimlerine de yer veren TV 4, renkli bir çerçevede hazırlanan mekanlar, insanlar, trendler, otomobiller, moda ve tasarım içerikli aktüel yapımlara yer verdi. Tüm zamanların yıldızlarını anlatan konser/biyografi serileri de merakla bekleniyor. Benim kumandamda 14. sırada yer alan ve kurulduğu günden beri BBC'nin Channel 4 gibi ilgi çekici bir hal almasını beklediğim TV4 uzun süre kardeş kanalı 360 ve 24'ün tekrar programlarıyla da olsa ekrana renk getirdi. 

Yayına ilk başladığında demiştim ki; ''Şahsen, 06.00-12.00 arası çocuk, 12.00-17.00 arası kadın, 17.00-06.00 arası genele hitap eden bir yayın anlayışı uygulamasını bekliyorum. Neden bekliyorum? Çünkü, programsız yayından dolayı gece 12'den sonra çizgi film yayınlandığına çok rastladım. ''Ah be, şu kanalı bana verecekler, neler yapardım'' dediğim TV4, marka olarak değerli bir isim ve doğru kullanılırsa izleyicisinin kat kat artacağına inanıyorum.'' 

TV4 artık 2021'in son günlerinde yeni logosu ve tanıtımıyla değişimin habercisi oldu. 2022'ye yeni ekran dizaynıyla çıkacak olan kanal, daha ilgi çekici bir formata bürünüyor. 



TV4 HD Frekans: Türksat 4A Frekans: 12310 Symbol Rate: 15000 Fec: 3/4 Polarizasyon: Vertical (Dikey)
D-Smart: 87.Kanal 

NOT: ''Uydu Yayınında Başarının Sırrı'' başlığı altındaki yazımızı bu linke tıklayın mutlaka okuyun. 

6 yorum:

  1. Adsız12.12.21

    Logosu çok güzel fakat yeni yayın içeriği 360tvden pek farklı değil 2 tane 360tv olacak gibi halbuki dizi yayınlasalar daha iyi olur 360tvde en çok izlenenler seksenler ve çocuklar duymasındı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TV4, yeni yayın döneminde farklı içeriklere de yer verecektir.

      Sil
  2. Adsız15.12.21

    360'ın aynısı olmuş ne fark var ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ocak ayından itibaren içerikler de yenilenmeye başlar.

      Sil
  3. Yeni yıla yeni isimle girseydiler keşke. Eski karamele neden dönmüyorlar. Tv4 çok alakasız bir isim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir çok ülkede 4 rakamının kullanıldığı kanallar eğlence, sanat içerikli kaliteli yayınlar yapar. Mesela Channel 4 gibi. TV4 de o formata uyum sağlayabilir.

      Sil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ