🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

THE WATER DIVINER (SON UMUT 2014) FİLM


Filmin Adı: Son Umut (The Water Diviner)   
Yönetmen: Russell Crowe  
Oyuncular: Russell Crowe, Jai Courtney, Olga Kurylenko, Isabel Lucas, Damon Herriman, Jacqueline McKenzie, Cem Yılmaz, Robert Mammone, Deniz Akdeniz, Ryan Corr, Yılmaz Erdoğan, Dan Wyllie, Mert Fırat, Michael Dorman, Steve Bastoni, Birol Tarkan Yıldız
Filmin Konusu: Avustralyalı bir babanın Çanakkale Savaşı’nda kaybolan iki oğlunu aramak için 1919’da Türkiye’ye gelişi anlatılıyor. Russell Crowe'un yönettiği filmin çekimleri Çanakkale ve İstanbul'un değişik mekanlarında gerçekleştiriliyor.
Su Bulucu (The Water Diviner) sinema filmini Türkçe fragmanıyla fortunaTV'de izleyin! 2014'te Türkiye sinemalarında gösterime giriyor.

 Dünyaca ünlü aktör Russell Crowe, sinema filmi için bir süredir Türkiye'ye gelip gidiyor. Türkiye'de bir takım mekanları gezdikten sonra Kültür ve Turizm Bakanı ile Topkapı Sarayı'nda biraya gelen Crowe, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Russell Crowe 2014 başında çekimlerine başlanan "The Water Diviner" adlı filmin milli tarihimiz açısından çok önemli bir konuyu anlattığını vurguladı. Avustralya ve Türkiye'nin ulusal tarihi açısından önemli bir yere sahip olan Çanakkale Savaşı'ndaki Anzaklarla ilgili olan filmin senaryosu ''İki ulusun ortak kaderlerinin kesişme noktalarını göstermesi bakımından da önemli.'' Yeni Zelanda doğumlu olduğunu belirterek sözlerine başlayan Russell Crowe, "Şu an Avustralya'da yaşıyorum. Dolayısıyla bu Anzak bağlantısının iki tarafı da kapsadığını söyleyebilirim. Türkiye'de 3. defa bulunmaktayım. Ne kadar ziyaret etsem o kadar büyülüyor. Bu ülke ve kültüründen git gide daha fazla etkileniyorum. Türkiye'nin güzelliği beni fazlasıyla cezbediyor. Çok uzak topraklardan gelip, bu topraklarda hayatını kaybetmiş Anzak askerlerine saygımızı her zaman göstermekteyiz. Her sene Anzaklarla ilgili Türkiye'de tören yapılıyor. Bu film Türk Sineması'nın markalaşması açısından önemli bir yapım olacak. Filmimizle ilgili Türkiye'den desteklerini rica edeceğiz. Aynı zamanda birlikte çalışmak istediğim bazı Türk aktörler var" demişti. Russel Crowe, The Water Diviner (Su Bulucu) sinema filmi için Cem Yılmaz & Yılmaz Erdoğan'ı oyuncu olarak tercih etti. İstanbul'daki çekimlerin en dikkat çekici kısmı, Sultan Ahmet Camii'nde Russell Crowe'un bizzat kendisinin kıldırdığı namaz sahnesi oldu. Ardından, İstanbul çekimleri tamamlanarak Fethiye setine geçildi. Fethiye'deki setin en dikkat çekici kısmı ise çekimler tamamlandıktan sonra çevredeki çöp & izmaritlerin tek tek temizlenmesi oldu.

NOT: Russell Crowe'un çok profesyonel bir iş zekası olduğunu düşünüyorum. 2014 Nisan'ın ilk haftası NOUH Büyük Tufan sinema filminin Türkiye'de büyük ses getireceğini düşünerek, hazır gündemdeyken kendisine ait The Water Diviner filmini çekerek Türk izleyicisini sinema salonlarına toplayabileceğini planlıyor. Filmin Türkiye afişinde de Türk oyuncular var. Filmde çeşitli etnik kültürlerden gelen yerli ünlülerimizi de oynatarak gişe garantisi alıyor. Tebrik ederim. Profesyonellik budur işte. (Ekibimiz basın gösterimine katıldı. Vasat bir film olduğu düşüncesindeyiz)

 Son Umut
(2014) on IMDb

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ