🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

KANAL 7 YENİ STÜDYOLARINDA

Bu haber ilk defa fortunaTV'de: Kanal7, 27 Temmuz 1994'te İstanbul'da yayına başladı. O günden bugüne kendini yenilemeyi başaramayan belki de tek kanal durumundaydı. Hem içerik olarak, hem de ekran imajı açısından arada kalmış olan Kanal 7'yi defalarca eleştirdim. Fikir versin diye bir çok öneride bulundum ama kendi bildiğini yapmaya devam ediyorlar. Nasıl ifade edeyim, belki de ''Kendi bildiğini yapmak değil de, kendini yenileyememek'' dersek daha doğru olur. Onlar kendilerini hiç yenilemiyorlar ama izleyici nerede ne zaman tepki vereceğini biliyor artık. Bizim önceden uyardığımız ''Hint Dizileri'' konusundaki tepkileri diğer başlık altında görebilirsiniz. 

Kanal 7 televizyonu 2020'nin son günlerinde İstanbul Bayrampaşa'da Beyaz Holding binasına taşındı. Yeni stüdyoları ve kendi binasından ilk yayınları da yapmaya başladılar. Bu değişimin, Kanal 7 için bir gelişim olmasını diliyorum. (Yeni gelişmelerde yazımız güncellenir) 


KANAL 7 HİNT KINASI YAKTI 
Bizim önceden uyardığımız ''Hint Dizileri'' konusu, Hindistan'daki Müslümanlara karşı yapılan saldırılarla birlikte 26.02.2020'de sosyal medyada çığ gibi büyüyen bir tepkiye dönüştü. Bakın nasıl bir uyarı yapmıştık; ''Kanal 7 artık Kanal D - ATV'nin 20 yıllık eski dizilerinin tekrarını yayınlamaktan vazgeçer diye umuyorum. Eski dizilerle, Hint kınalarıyla bir yere varılamayacağını 25 yıllık yayın hayatlarında halen çözen olmamışsa ne diyelim.




Hiç 'reytinglere giriyor' falan demeyin. Asıl mesele Kanal 7'nin bir içerik sorununun olması. Yıllardır belli bir yayın formatı yok. Bir yandan dışa açık bir kanal olmaya çalışırken, diğer yandan da maneviyatçı izleyiciyi elde tutmaya çalışması Kanal 7'yi ''Arada kalmış bir televizyon'' haline getirdi. Aile kanalı imajı çizmeye çalışıyorlar ama sosyal medyada paylaştıkları dizi film fragmanları öpüşme / yakınlaşma sahnelerini yansıtıyor. Hani derler ya, ''Üstü şişhane, altı tophane'' diye, aynen öyle oldular. 25 yıldır evlere giren Kanal 7'nin artık kendine ait karakteristik bir yayın formatı belirlemesi gerekiyor. Aksi halde yerinde saymaya devam eder.'' 

2 yorum:

  1. içerik üretemiyorsa kanal 7'nin kapanması gündemde olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapanması için bir sebep yok. 30 yıllık bir televizyon markası olarak sadece yenilenmeye ihtiyacı var.

      Sil

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ