🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

LIONSGATE VE UNIVERSAL TELEVİZYON ANLAŞMASI

Bu haber ilk defa fortunaTV'de | Lionsgate, Universal Music Group'un dünya klasında portföyünden orijinal senaryolu ve senaryosuz hazırlanmış televizyon projelerinin geliştirilmesi için uzun süreli ilk bakış anlaşması imzaladı. Küresel içerik lideri Lionsgate (NYSE: LGF.A, LGF.B) ve müzik tabanlı eğlencede dünya lideri olan Universal Music Group (UMG), orijinal senaryo ve metin yazımı geliştirecekleri uzun soluklu bir televizyon anlaşması imzaladı. UMG'nin dünya çapında marka, sanatçı ve müzik portföyünden alınan televizyon projeleri değerlendirilecek. 

Bu eşsiz ortaklıkla, UMG'nin film ve televizyon yapım ve geliştirme bölümü olan Lionsgate ve Polygram Entertainment, Capitol, Def Jam, Interscope, Island, Republic, Universal Music dahil olmak üzere müzik şirketinin efsanevi markalarından, sanat, hikaye ve kayıtları birleştirmek için birlikte çalışacak. Ayrıca, UMG premium programlama üretmek için Nashville, Universal Music Latin Entertainment, Verve, Motown ve Blue Note, bu anlaşma kapsamında oluşturulan projelerle ilişkili film müzikleri üretecek.

Lionsgate Televizyon Grubu Başkanı Kevin Beggs; ''Dünyanın en yenilikçi müzik şirketlerinden biri olan Universal Music Group ile ilişkimizi genişletmek ve var olan en büyük müzikal yetenek ve kayıtlara ev sahipliği yapmaktan heyecan duyuyoruz'' dedi. "Polygram ile UMG ödüllü filmler üretiyor ve televizyonda birlikte neler yapabileceğimizi görmek için sabırsızlanıyoruz. UMG'nin temsil ettiği yetenek ve özelliklerde hikaye anlatma fırsatı buluyoruz ve birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Bu inanılmaz hikayeleri, dünya çapında bir izleyici ile yankı yapacak şekilde hayata geçirmek istiyoruz."
UMG Genel Müdür Yardımcısı Michele Anthony; "Dünyanın önde gelen eğlence şirketlerinden biri olan Lionsgate ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Sanatçılarımıza, markalarımıza ve ilham verdikleri öykülere eşsiz bir fırsat oluşturmanın yanı sıra türlerin, zaman dilimlerinin ve efsane figürlerin altın madeninden faydalanmanın heyecanını yaşıyoruz. Zengin kataloğumuz ile temsil edilen Polygram hızla Hollywood'un en parlak kreatörleri için bir ev haline geldi ve bu ortaklık, televizyon ve görsel-işitsel stratejimizin yanı sıra küresel bir medya şirketi olarak gelişimimiz için önemli bir adımdır."

UMG'nin Sinema ve Televizyon Geliştirme ve Üretimi Bölüm Başkanı David Blackman; ''Lionsgate'e dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere getirdikleri inanılmaz film ve televizyon projeleri için uzun süre saygı duydum'' dedi. ''Müzik alanında hiç bu kadar heyecan verici bir zaman olmamıştı. Film, televizyon ve müziğin kesişim noktasında benzersiz bir konuma sahip olan ve dünya çapında kültürü etkilemeye devam eden rakipsiz bir sanatçı kadrosuna sahip bir şirkette olduğum için şanslıyım. Bu yeni ortaklıkla, yıllarca hayranları heyecanlandıracak heyecan verici müzik odaklı hikayeler sunmak için mükemmel bir konumdayız.''

Bu haber, Lionsgate ve UMG'nin, La La Land (Interscope), Hunger Games (Republic) ve Divergent (Interscope) gibi filme özel besteler ve film müzikleri ile başarılı bir performans sergilediğini ve iki şirketin kreatif bir şekilde işbirliği yapmanın yenilikçi yollarını keşfetmeye devam ettiğini gösteriyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ