🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

ALPEREN AVİNCAN'A FASHION SHOW İLGİSİ

Alperen Avincan, bugüne kadar birçok sanatçının klibinde, ayrıca reklam, katalog çekimlerinde, dizilerde ve defilelerde yer aldı. Basın danışmanlığını üstlendiğim 20 yaşındaki Avincan, 4,5 yıldır profesyonel anlamda hem modellik hem de oyunculuk yapıyor. En büyük hayalinin star olmak olduğunu söyleyen Avincan; ''Kariyerimde kendime inanılmaz bir hedef koydum. Ben ne çok iyi bir model, ne çok iyi bir oyuncu olmak istiyorum. Ben STAR olmak istiyorum. Kendimi çok donanımlı bir insan olarak görüyorum'' dedi. 

Radio 2020’nin düzenlediği  ''Space Colony'' etkinliği çerçevesinde ''The First Step by Tayfur Şenel Fashion Show'’un 2. serisi boğazın en görkemli ve lüks gemilerinden olan Sudatur'da gerçekleşti. Etkinliğin başlamasıyla Türkiye’nin önde gelen modacılarının ve modellerinin yer aldığı Fashion Show'da birbirinden iddialı tasarımlar yer aldı. Gecede sergilediği tasarımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken model ve oyuncu  Alperen Bozkurt Avincan gecenin ilgi odağı olurken sağlamış olduğu katkılarından dolayı da teşekkür plaketi aldı.


Genç oyuncu, ''Modellik mi yoksa oyunculuk mu?'' sorusuna ise; ''Eğer Türkiye’de yaşamıyor olsaydım modellik derdim. Benim asıl işim modellik bildiğiniz gibi. Defilelerde boy göstermeyi, katalog çekimlerinde tasarımlarla poz vermeyi ve böyle kazanç sağlamayı çok seviyorum. 


Ama maalesef ki Türkiye’de erkek mankenlik çok geri planda bir meslek şu anda. Bu durumdan bazı kişilerin sorumlu olduğu da bir gerçek. Maalesef kazançlar düşük, işler az. O yüzden ben diğer işim olan oyunculuk üzerine gitmeyi düşünüyorum. En az modellik kadar oyunculukta da kendimi çok yetenekli buluyorum'' cevabını verdi. 


Bugüne kadar birçok sanatçının klibinde, ayrıca reklam, katalog çekimlerinde, dizilerde ve defilelerde yer alan genç oyuncu Alperen Bozkurt Avincan, son fotoğraf çekimleriyle isminden söz ettireceğe benziyor. Yeni projeleri için kolları sıvayan genç oyuncu çalışmalarına hızla devam ederken geçtiğimiz günlerde katıldığı fotoğraf çekiminde adeta yürekleri hoplattı. 

Röportaj: Alper Ergez 

Alper Ergez'in fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ