🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

TABİİ TRT ULUSLARARASI DİJİTAL PLATFORMU YAYINDA

Tabii Uluslararası Dijital İçerik Platformu (02.05.2023) açıldı. 2021'de içerik üretimine başlanan ve TRT 0 (Sıfır) olarak duyurduğumuz dijital platformun ismi ''TABİİ'' olarak tanıtıldı. Açılış gününe kadar isim ve logo konusunda bilgi verilmeyen platform, TRT İzle'nin de dönüştürülmesiyle TABİİ olarak tek isim altında toplandı. 

Lansmanda izlediğim içeriklere bakılırsa tabii ki harika bir iş ortaya çıkarılmış. Benim çok ilgimi çekti. Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Urduca dillerinde içerik yayınlayacak olan platform, uluslararası bir başarı hedefiyle yola çıktı. 7 Mayıs'ta açılan platforma şu anda ücretsiz üye olabilirsiniz. 


TRT, 2023'te dijital platformunun altyapısını tamamlayarak faaliyete geçmek için tüm çalışmaları hazırladı. Netflix ve Disney+ gibi güçlü rakiplerine ''Biz de varız'' demek için hazırlandığını düşündüğüm platformunu artık TABİİ olarak telaffuz edeceğiz. TRT Dijital'de, ''Mevlana, Akif, Son Gün'' dizileri ilk duyurulan yapımlar olmuştu. (Yeni gelişmelerde haberimiz güncellenir.) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ